Haberler

AK Parti'de Genişletilmiş Danışma Toplantısı

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı Mayıs Ayı Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan İlçe Başkanı Adem Çalık, “Siyaset icra makamıdır, icraata yönelik dertlerin, ülke sevdasıyla dertlendiği bir araya geldiği bir anlayıştır.

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı Mayıs Ayı Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı'nda konuşan İlçe Başkanı Adem Çalık, "Siyaset icra makamıdır, icraata yönelik dertlerin, ülke sevdasıyla dertlendiği bir araya geldiği bir anlayıştır. Biz bu anlayışla yola çıktık" dedi.

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı Mayıs Ayı Genişletilmiş Danışma Toplantısı Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti. Toplantıya Ünye Belediye Başkanı Av. Ahmet Çamyar, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, İlçe Başkanı Adem Çalık, teşkilat yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları, mahalle temsilcileri ilçe partililer katıldı.

Oldukça yoğun katılımın sağlandığı danışma toplantısının açılış konuşmasına toplantının amacına ilişkin bilgiler vererek başlayan İlçe Başkanı Adem Çalık, "Siyaset icra makamıdır, icraata yönelik dertlerin, ülke sevdasıyla dertlendiği bir araya geldiği bir anlayıştır. Biz bu anlayışla yola çıktık. Bu anlayışla çalışmaya başladık, çalışmaya devam edeceğiz. Bizim yapacak çok işimiz, alacak çok mesafemiz var. 30 Mart seçimlerinde güzel bir zaferi Ordu'muza kazandırdık. Halkımız bize inandı, güvendi ve yerel yönetimleri bizlere teslim etti. Biz Ak Parti olarak kendimizi şehrimize karşı sorumlu hisseden ve insan merkezli siyaset yapan bir siyasi anlayışın temsilcileriyiz. Bizler büyüyen Ordu'muzda, Büyükşehir'imizde ve Ünye Belediyemizde tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte bütünlük ve beraberlik içerisinde zamanı en iyi şekilde değerlendirmek suretiyle hızlı bir şekilde çalışmalara başlayıp çok çalışacağız" diye konuştu.

"MAZERET YOK, ÇÖZÜM VAR"

Toplantıda konuşan Ünye Belediye Başkanı Av. Ahmet Çamyar, Ünye'de göreve geldikleri andan itibaren başta bakış açısı olmak üzere birçok şeyin değiştiğini söyledi. Çamyar, "Bize düşen meydanlarda halkımıza vaat ettiğimiz ve hazırlamış olduğumuz projeleri bir bir hayata geçirebilme noktasında gayret sarf etmektir. Bununla ilgili gecenin ilerleyen saatleri ve hafta sonları belediyemizi yeniden baştan aşağı kurgulayıp hizmet ekimizi de sizlerle buluşturma gayreti içerisinde olduk. Ünye'mizde 1 ay içerisinde çok şeyler değişti. Her şeyden önce bakış açısı değişti, zihinler değişti. Belediyemizde arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz toplantı da onlara şu cümleyi söyledim: Mazeret yok, çözüm var. Bu cümle Sayın Başbakanımızın İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı döneminde kullandığı bir slogandı. Siyaset mazeret değil, çözüm üretme yeridir" şeklinde konuştu.

Toplantıda son olarak AK Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol bir konuşma yaparak partililere seslendi. Ordu'nun 30 Mart seçimlerinde AK Partiye büyük bir destek verdiğini belirten Akyol, "İnşallah bu destek Ordu ilimizin tamamına hizmet olarak dönecektir" ifadesini kullandı.

İlçe Danışma Toplantısı, partililerin sorunlarını dile getirdiği istişarenin ardında son buldu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çamyar Ak Parti Ordu Ünye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title