Haberler

Ağrı'da "Yol ve Okul" Açılışı

Vali Tekinarslan, Eleşkirt ilçesinde Ramazan köyü kısaltılmış yol çalışması ile köy ilkokulunun açılışını gerçekleştirdi

Vali Mehmet Tekinarslan, Eleşkirt ilçesinde Ramazan köyü kısaltılmış yol çalışması ile köy ilkokulunun açılışını gerçekleştirdi.

Tekinarslan, AK Parti Ağrı Milletvekili Kerim Yıldız, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Büker, açılış için geldikleri köyde, vatandaş ve çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı.

Tekinarslan, yol açılışında yaptığı konuşmada, daha önce 8 kilometre olan yolun yapılan çalışmalar sonucu 6 kilometreye indirildiğini belirterek, kış aylarında virajlı ve dik olan yolun daha rahat bir hale getirildiğini söyledi.

Konuşmaların ardından, açılış kurdelesi kesildi. Tekinarslan ve beraberindekiler, daha sonra yapımı tamamlanan köy ilkokulunun da açılışını yaptı. - Ağrı

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Tekinarslan Ak Parti Eleşkirt Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title