Haberler

Afyonkarahisar İl Müftüsü ve Gençlik ve Spor İl Müdürü öğrencilerle iftar yaptı

Güncelleme:

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, üniversite öğrencileriyle birlikte iftar yaptı. İmamoğlu ve Kasapoğlu, öğrencilerle yakından ilgilenerek Ramazan dileklerinde bulundu.

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, iftarını üniversite öğrencileri ile birlikte yaptı.

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile birlikte Kamil Miras KYK Yurdunda öğrencilerle yapılan iftara katıldı. Teravih namazı öncesi Osmanlı Camii'nde vaaz etti. Daha sonra Zafer Meydanındaki Afyonkarahisar Valiliğinin düzenlediği Ramazan Şenliğini ve 4-6 yaş çadırını ziyaret etti. İmamoğlu ve Kasapoğlu çadır ziyaretçileri ile yakından ilgilenerek, herkese 'hayırlı ramazanlar' dileklerinde bulundular. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gençlik İftar Spor Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title