Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Mardin'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı.

Mardin'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı.

Hükümet Konağında İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu'nda devam etti.

İl Milli Eğitim Müdür Kuntoğlu, törende yaptığı konuşmada, çocukların varlığının kendilerine bir umut olduğunu, iyi bir gelecek, ortam ve ülke bırakmanın büyüklerin sorumluluğu olduğunu söyledi.

Kuntoğlu, "Annelerin canı, babaların gözbebeği, öğretmenlerin yaşam kaynağı olan geleceğin büyükleri çocuklarımızdır. En içten duygularımla bayramınızı kutlar, yüzünüzden gülümsemenin eksik olmadığı bir yaşam dilerim" dedi.

Öğrencilerin şiir okumaları, halk oyunları ile çeşitli gösterilerinin ardından kutlamalar, çeşitli dallarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verilmesiyle sona erdi.

Törene, Vali Ahmet Cengiz, Mardin Tugay Komutanı Tuğgeneral Celalettin Çoban, kamu kurum ve kuruluş yetkilileri, askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Mevlüt Kuntoğlu 23 Nisan Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title