Haberler

110 Bin Kişi Mamak'ta Oruç Açtı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bu mübarek ayın manevi hazzını yaşamak için belediye olarak bir takım etkinlikler düzenledik.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Bu mübarek ayın manevi hazzını yaşamak için belediye olarak bir takım etkinlikler düzenledik. Mahallelerimizde vatandaşlarımızla birlikte gönül rahatlığı içinde iftarımızı açtık. Ramazan paylaşma, sabır ve ibadet ayıdır" dedi.

Ramazan ayı her yıl olduğu gibi bu yıl da Mamak'ta coşku ve heyecan içinde geçti. İftar sofralarını mahalle aralarına kuran Mamak Belediyesi, mahalle iftarlarının yanı sıra Demirlibahçe Mahallesi'nde kurulan iftar çadırında da her akşam vatandaşlara iftar yemeği verdi. Ramazan boyunca 110 bin kişiyi mahalle iftarında buluşturan Mamak Belediyesi, mahallelerin ortak noktalarını belirleyerek 28 farklı noktaya dev iftar sofrası kurdu. Her akşam aynı anda iki ya da üç mahallede sofra kuran belediye, tasavvuf müziği ve semazen gösterileri düzenledi. Ramazan eğlenceleri ilçe halkının ayağına giderken, Mamak eski pazaryerinde kurulan lunapark da vatandaşların beğenisini kazandı.

Bir ay boyunca Ramazan ayının bereketini mahallelere taşıdıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Bu mübarek ayın manevi hazzını yaşamak için belediye olarak bir takım etkinlikler düzenledik. Mahallelerimizde vatandaşlarımızla birlikte gönül rahatlığı içinde iftarımızı açtık. Ramazan paylaşma, sabır ve ibadet ayıdır. Mamak'ta Ramazan'ı en güzel şekilde yaşamaya dikkat ettik. Allah'a bize böyle sofralarda iftar yapma imkanı verdiği için şükrediyoruz. Soframızı yalnız ve kimsesiz bırakmadıkları için vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Mesut Akgül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title