Haberler

Yerel Karasal Sayısal Yayın İhalesi

RTÜK'ün yerel karasal sayısal televizyon yayın lisansı sıralama ihalesi yapıldı Kahramanmaraş, Kocaeli, Antalya, Tokat, Zonguldak, Adıyaman, Ayonkarahisar ve Ankara'ya yönelik sıramala belirlendi

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nca (RTÜK), yerel ve standart çözünürlüklü TV Yayın Sıralama İhalesi yapıldı. Açık teklif usulüyle yapılan ihalede, Kahramaraş, Kocaeli, Antalya, Tokat, Zonguldak, Adıyaman, Afyonkarahisar ve Ankara için teklif veren kuruluşların sıralaması belirlendi.

RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kahramanmaraş'ta 80 bin lira teklif veren 6 kuruluş şöyle sıralandı:

"Afşin Radyo TV Yay. Rek. Film Hiz. San. Tic. A.Ş, MGRT Mert Radyo TV Yay. ve Rek. A.Ş, Elbistan Radyo ve TV Yay. Rek. ve İlet. Hiz. A.Ş, Ulfe Edem Basın Yayın Rek. Paz. Tic. San. A.Ş, Kahramanmaraş Radyo ve TV Yay. A.Ş,  Elbistan Şardağ TV Haberleşme A.Ş."

Kocaeli'deki sıralama da 120'şer bin liralık teklifle Kocaeli TV Radyo İlet. Yapım ve Yay. San. ve Tic. A.Ş ile Kocaeli Kentim Radyo TV Yayıncılık A.Ş ilk iki sırayı aldı. 100 bin liralık teklif veren 41 İletişim Radyo TV Yay. Yap. A.Ş üçüncü, Raks Radyo TV Yay. ve Rek. A.Ş ise dördüncü sırada yer aldı.

Antalya'da 8 kuruluş 100'er bin liralık teklif vererek sıralamaya girdi. Bu kuruluşlar şöyle:

"VİP Yayıncılık ve Rek. A.Ş., Alanya Radyo TV Rek. Filmcilik Hiz. san. ve Tic. A.Ş., Akdeniz Radyo TV Tan. Hiz. A.Ş., Manavgat Radyo TV Rek. Tic. San. A.Ş., Kanal A Alanya TV Hiz. Rek. Tic. San. A.Ş,, Kanal Alican Radyo ve TV A.Ş., Mega Klas Radyo TV Yay. Hiz. A.Ş., Toros Radyo TV Yayıncılık A.Ş."

Tokat'ta Safa Radyo TV İlet. Yay. Tic. A.Ş., Tokat Güneş TV. Radyo İletişim Yay. Tic. A.Ş., ERT Erbaa Radyo ve TV. Yay. A.Ş., Kanal T TV ve Yay. Tic. A.Ş., Turhal Süper Ay Radyo TV Yay. Tic. A.Ş., Tokat Radyo Televizyonu İletişim Yay. A.Ş. ile Zile Radyo ve TV Rek. Yay. A.Ş.'den oluşan  7 kuruluş, 80 bin liralık teklifte bulundu.

Zonguldak'ta ise Radyo Değişik FM Yayıncılık A.Ş., Zonguldak TV Radyo A.Ş. ve Ereğli Değişim Radyo TV. Yay. Rek. ve İlet. A.Ş. 80 bin lira teklif etti.

Adıyaman'da 80 bin lira teklif eden Asr İletişim San. Tic. A.Ş. ve Ada İletişim San. Tic. A.Ş. sıralamaya girdi. Afyonkarahisar'da ise Karakter Rd. Tv. Hap. Tan. ve Yay. Hiz. San. Tic. A.Ş., Karahisar Tv. Radyo Rek. Prod. Yay. Tic. ve San. A.Ş. ile Armoni Müzik Radyo Televizyon Tan. Tic. A.Ş.  80 bin liralık teklifte bulundu.

Ankara için verilen tekliflerde 420 bin lira ile Dost Radyo TV Yay. A.Ş. ilk sırayı alırken, 360 bin lira teklif eden İnovatif Medya Yay. A.Ş. ve Kopri Radyo ve Tv Yay. Rek. A.Ş. ikinci ve üçüncü sırayı paylaştı. Hasat TV Yay. A.Ş. 270 bin lira, MCT Yayıncılık A.Ş. ve Hİ-BM TV Rek. ve İlet. Hiz. Paz. ve Tic. A.Ş. 240 bin lira, Alternatif ve TV Rek. ve Yay. A.Ş. 210 bin lira teklifinde bulunurken, Ankara İletişim Hiz. A.Ş. de 180 bin liralık teklifi ile 8'inci sırada yer aldı.

Açıklamada, ihale sonuçlarının RTÜK'ün onayından sonra kesinleşeceği kaydedildi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Zonguldak Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title