Haberler

Yeni Yıla Doğru

İzmir Valisi Toprak ve eşi, huzurevini ziyaret etti.

İzmir Valisi Mustafa Toprak, yeni yıl dolayısıyla İzmir Huzurevi'ni ziyaret etti.

Eşi Selime Toprak ile huzurevini ziyaret eden Vali Toprak, burada kalan yaşlıların elini öperek, yeni yılını kutladı. Karabağlar Halk Eğitim Merkezince huzurevinde düzenlenen ahşap işleme ve boyama kurslarına katılan Mehmet Yalçın Sayın ve Mecbule Bölükbaşı, kurslarda edindikleri beceriyle yaptıkları ahşap dolap ve tepsiyi Vali Toprak'a hediye etti.

Tek şikayet mandalina

Toprak, ziyarette, huzurevi sakinlerinin verilen hizmete ilişkin görüşlerini de dinledi. Vali Toprak'a iletilen tek şikayet, İbrahim Bulut adlı huzurevi sakinin kahvaltıda yiyeceklerin yanında mandalina verilmesine yönelik eleştirisi oldu.

Kahvaltı sofrasında meyve bulunduğunu ilk defa burada gördüğünü belirten Bulut'u dinleyen Toprak, sağlıklı yaşam için güne meyveyle başlamanın önerildiğini belirtse de Bulut'u ikna edemeyince, yöneticilere, isteyene mandalina dağıtılmaya devam edilmesi, Bulut'a ise kahvaltılık tercihi olan reçelden daha fazla verilmesi talimatı verdi.

Türkü ve şarkılar seslendirildi

Toprak çiftinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyan huzurevi sakinleri, geceye seslendirdikleri türkü ve şarkılarla renk kattı. Ümmihan Atçı'nın "Yüksek Yüksek Tepelere" adlı türküyü seslendirdiği ziyarette, aynı zamanda huzurevi korosunda görev alan Mecbule Bölükbaşı'nın söylediği şarkılar beğeni topladı.

Vali Toprak ve eşi, daha sonra, Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Kliniğinde tedavi gören çocukları ziyaret etti. Toprak çiftine ziyaretler sırasında, Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ve eşi Mukaddes Tunç ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım eşlik etti. - İzmir

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title