Haberler

    Yeni Fiat 500x Karşınızda

    CARMEDYA.COM – Fiat’ın 500X modeli makyaj operasyonuna tabi tutuldu.

    CARMEDYA.COM – Fiat"ın 500X modeli makyaj operasyonuna tabi tutuldu. Model operasyonun ardından artık daha modern ve günce görünüyor. Burada ilk dikkatleri çeken detay farlar oluyor. Far grubu ve tamponlarda ufak oynamalar gerçekleştirilmiş. Bu sayede modern görünüme katkı sağlanmış.

    Arazi düşkünü ya da şehirli

    Şehirli ve arazi konseptinde iki farklı versiyonu olacak olan model, arazi konseptinde daha kaslı bir yapı ön plana çıkarıyor. Burada daha şişkin dodikler ve tamponlar otomobilin güçlü yapısını destekleyecek.

    Ufakta olsa yenilikler var içeride

    Yeni Fiat 500X"in kokpitinde ufakta olsa değişimler göze çarpıyor. Yeni üç kollu direksiyon iç mekana modernlik katmış. Gösterge panelleriyle de oynanmış. Ortada 3.5 inç büyüklüğünde TFT ekran yer alıyor. Otomobilde 7 farklı kumaş seçeneği sunuluyor. Bu sayede iç mekanı da istediğiniz şekilde kişiselleştirebiliyorsunuz.

    Farklı motor seçenekleri de var

    Fiat 500X"in motor gamına baktığımızda 1.0 litrelik 120 HP güç ve 190 Nm tork değeri sunan en küçük hacimli motor yer alıyor. Daha güçlü bir şeyler arayanlar içinse 1.3 litrelik benzinli ünite yer alıyor. Bu motor 150 HP güç ve 270 Nm tork değerine sahip. 1.0 litrelik motor sadece manuel şanzıman ile alınırken, 1.3 litrelik motorda otomatik şanzıman seçeneği sunulacak. Bunların yanında ayrıca 1.6 litrelik atmosferikli motor da 500X"te sunulacak. Dizel motor bekleyenler ise yine 1.3 litre ve 1.6 litrelik motorlar ile otomobili satın alabilecekler. 1.3 litrelik motor 95 HP güç ve 200 Nm tork değeri sağlayacak. Manuel şanzıman ve önden çekişli olarak aracı alabileceksiniz. Modelde ayrıca 1.6 litrelik dizel motor yer alıyor. Bu motor 120 HP güç ve320 Nm tork değeri sunuyor. Bu motor manuel ve otomatik şanzıman kombinasyonuyla da sunulacak.

    The post Yeni Fiat 500X karşınızda appeared first on Carmedya.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Makyaj Fiat HP Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title