Haberler

    Yatağınızın Şekli Karakterinizi Yansıtıyor

    Her insanın kendine has yatak toplama şekli vardır. Kimisi sıkı sıkı bir örtüyle örterken, kimisi “nasılsa akşam tekrar bozulacak” diyerek dağınık bırakıp evden çıkar. Güne başlarken yatağı ardınızda bırakır gidersiniz, ancak evden çıkarken yatağı bıraktığınız hâl, karakteriniz hakkında pek çok ip ucu barındırır. Yatak toplama şeklini analiz ederek hem kendinizi hem de çevrenizdekileri daha iyi anlayabilirsiniz. Boşver dağınık kalsın Yatağını toplamadan güne başlayan insanlar, genelde düşünüldüğü üzere tembel kişiler değildirler. Bu insanlar daha çok; plan

    Her insanın kendine has yatak toplama şekli vardır. Kimisi sıkı sıkı bir örtüyle örterken, kimisi "nasılsa akşam tekrar bozulacak" diyerek dağınık bırakıp evden çıkar. Güne başlarken yatağı ardınızda bırakır gidersiniz, ancak evden çıkarken yatağı bıraktığınız hal, karakteriniz hakkında pek çok ip ucu barındırır. Yatak toplama şeklini analiz ederek hem kendinizi hem de çevrenizdekileri daha iyi anlayabilirsiniz.

    Boşver dağınık kalsın

    Yatağını toplamadan güne başlayan insanlar, genelde düşünüldüğü üzere tembel kişiler değildirler. Bu insanlar daha çok; plan yapmakla vakit kaybetmeyen, hayatın akışı içinde rahatlıkla yol alabilen kişilerdir.

    Biraz çeki düzen verelim

    Çarşafı düzeltip yastıkları simetrik hale koyunca, bir de üzerine battaniye düzeltilince yatak toplanmış sayılır. Hiç bir şeyi katlayıp kaldırmadan yerlerini düzenleyerek yataklarını toplayan insanlar, görünüşten çok işlevselliğe önem veren kişilerdir. Belli bir durum karşısında en basit ve etkili yolu bulurlar.

    Hepsinin üstü kapansın

    Çarşaf, yastıklar ya da yorganın dağınıklığı bir yatak örtüsü yardımıyla kapandığında yatak dışarıdan güzel görünür. Tek hamlede tüm dağınıklığın çirkin görüntüsünü ortadan kaldırmayı tercih eden insanlar, detaylarla ilgilenmeyen kişilerdir. Detaylara hassasiyet göstermek yerine genel görünümün güzelliğini önemserler.

    Çakı gibi olmalı

    Yatak toplandıktan sonra bir hastane odasına ilk girdiğiniz zamanki gibidir. Köşelerde kalan kısımlar titiz bir şekilde katlanmıştır. Eğer yatağınız sabahları bu şekilde görünüyorsa yatak toplamayı görev edindiniz demektir. Ayrıca bu yatak toplama şekli sizin organize ve planlı bir kişi olduğunuzu gösterir.

    Aslan yattığı yerden belli olur

    Tarzınıza uygun yastıklar, ayak ucunda katlanmış şık bir örtü ile sonlanır. Yatağın ortasına doğru atılmış renkli bir silindir yastık kombini tamamlar. Estetiğe ve ayrıntılara önem veren kişiliğiniz her sabah yatağınızda hayat bulur. Sizin için bir işin yalnız tamamlanması yetmez; estetik bir şekilde ve hiç bir ayrıntı atlanmadan tamamlanması gerekir.

    Bir çarşaf yeter

    Minimalist bir bakış açısına sahip olan insanlar, yatak odası dekorasyonlarında basit ve sade bir yatağı tercih ederler. Yatağın üzerinde fazladan bir yastık dahi bulunmaz. Bu durum yatak toplamayı kolaylaştırdığı gibi içe kapanık bir kişiliğin de sinyallerini verir.

    Yere düşen yerde kalır

    Ayaklarınıza dolanan çarşafın geç kalmanıza sebep olmasına izin veremezsiniz. Yere düşmüş çarşaf ve battaniye siz akşam dönene kadar odanın zemininde bekleyebilir. Yatak toplamak sabahları sizin için sadece vakit kaybıdır. Çünkü siz; dışa dönük kişiliğinizle, hayatı dolu dolu ve spontane yaşamayı seversiniz.

    Kaynak: Milliyetemlak.com / Emlak

    Emlak Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title