Haberler

Esnafın Ameliyat Ettirdiği "Ayşe" Balık Halinin Maskotu Oldu

Zonguldak’ta bir aracın çarptığı hamile kediyi balık hali esnafı sahiplendi.

Zonguldak'ta bir aracın çarptığı hamile kediyi balık hali esnafı sahiplendi. Veteriner kliniğinde sezaryen ile ameliyat ettirilen kedi, iki yavrusuyla balık halinin maskotu oldu. Esnaf, kediye "Ayşe" ismini koydu.

Kent merkezinde hamile bir kediye araç çarptığını fark eden balık hali esnafı, durumu aynı iş merkezinde bulunan Özel Veteriner Kliniği hekimlerinden Önder Alkan'a iletti. Esnafın sahiplendiği kedi, Önder Alkan tarafından başarıyla ameliyat edildi. İki yavrusu dünyaya gelen kediye balık hali esnafı "Ayşe" adını koydu. Yavrularını balık halindeki bir dükkanın asma katına saklayan kedi, gün boyu esnafın verdiği balıklar ile karnını doyuruyor. Hale gelen müşterilerin de ilgi odağı olan kedi, halin adeta maskotu oldu.

Kediye gerçekleştirilen ameliyatı anlatan Veteriner Hekim Önder Alkan, "Çarşımızın Ayşe isimli kedisi bundan yaklaşık 1.5 ay önce trafik kazası geçirdi. Kalçası kırıldı. Kalça kırıklığından dolayı kalçada daralma meydana geldi. Doğum zamanı kanalda daralma olduğundan dolayı normal doğumu gerçekleştiremedik. Çarşının esnafı ile hep beraber klinikte hayvanımızı sezaryen yaptık, iki yavrusunu aldık. Şu an sağlıklı bir şekilde esnafın bakımına bıraktık. Esnaf beraber oldu, toplandı, maliyetlerini karşıladı. Biz de yardımcı olduk. Kendi çarşımızın kedisidir. Bu arada rahmini aldık. Çünkü kalçası kırık ve bir daha doğum yapma şansı yok" diye konuştu.

Balık hali esnaflarından Bayram Yılmaz ise, "Veteriner hekim arkadaşımız bize her türlü yardımcı oldu. En son doğumunu yaptırdı. Sezaryen ile yaptırdı, çünkü kalça kırığı olduğu için doğum sırasında bebekler zarar görür, ölür diye kendisi sağ olsun. Bizim Ayşemiz buranın maskotudur. Asil bir kedidir. Ameliyattan sonra sağlıklı ve iki yavrusu var" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yaşam Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title