Haberler

Diva-Sen'den emekli imamlara vefa plaketi

Güncelleme:

Diva-Sen Erzurum İl Temsilciliği emekli din görevlilerine ahte vefa plaketi takdim etti.

Diva-Sen Erzurum İl Temsilciliği emekli din görevlilerine ahte vefa plaketi takdim etti.

Diva-Sen (Türkiye Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası) Erzurum İl Temsilciliğine davet edilen emekli din adamları için Diva-Sen Erzurum İl Temsilcisi Yusuf Kardaş, yönetim kurulu üyeleri adına hizmetlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak emekliliği hak eden Abdulhaluk Okçi, Osman Ekinci, Muhittin Kazanç, Muammer Daştan, Mustafa Aksoy, Mehmet Savaş, Zafer Başıbüyük'e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Diva-Sen Erzurum İl Temsilcisi Karadaş, emekli olan imamlara emekliliklerinin sağlık ve huzur dolu geçmesini temenni ederek, "Öncelikle şu ana kadar yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı Diva-Sen Temsilciliği adına teşekkür ediyorum. Emekli personelimizi unutmayarak, bir çatı altında birlik, beraberlik için ne yapılması gerekiyorsa onları yapacağız. Gençlerimizi spora teşvik edip, yaz Kur'an kurslarında okuyan çocuklarımız arasında turnuvaları düzenlenmesine destek vereceğiz. Ayrıca şehit ailelerine, yetimlere, engellilere yardımcı olacağız. Diva-Sen olarak din görevlilerimizin özlük haklarına sahip çıkacağız. Din hizmetine emeği geçmiş rahmeti rahmana kavuşmuş tüm emekli personelimize rahmet diliyor, hayatta olanlara da sağlıklı, huzurlu ve bereketli uzun ömür diliyoruz" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bülent Ersoy Türkiye Erzurum Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
title