Haberler

Çelikhan'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Güncelleme:

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı coşkuyla kutlandı. Kaymakam, Belediye Başkanı ve vatandaşların katıldığı törende konuşmalar yapıldı, şiirler okundu ve halk oyunu gösterileri gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yılı Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyetin 100. yıl dönümü münasebetiyle Atatürk anıtına çelenk bırakmanın ardından Çelikhan Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa Çelikhan Kaymakamı Ali Cemal Altınöz, Belediye Başkanı Mustafa Bulut, siyasi parti başkanları, kurum amirleri, ilçedeki okullar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kaymakam Altınöz ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut, öğrencilerin ve vatandaşların Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Törende Çelikhan Kaymakamı Ali Cemal Altınöz, cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıldönümü münasebetiyle günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu ve halk oyunu gösterileri yapıldı ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edilmesinin ardından program sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Cumhuriyet Bayramı Çelikhan Adıyaman 29 Ekim Eğitim Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title