Haberler

Yasak Kalktı!

Türk Telekom Kurumsal İlişkiler Başkanı Ahter Kutadgu, Youtube'ye Erişimin Engellenmesine İlişkin Mahkeme Kararı Ulaşır Ulaşmaz Siteyi Hemen Açtıklarını Bildirdi.

TÜRK TELEKOM KURUMSAL İLİŞKİLER BAŞKANI AHTER KUTADGU, YOUTUBE'YE ERİŞİMİN ENGELLENMESİNE İLİŞKİN MAHKEME KARARI ULAŞIR ULAŞMAZ SİTEYİ HEMEN AÇTIKLARINI BİLDİRDİ.

Kutadgu, Türk Telekom'un yeni dönem iletişim projeleriyle ilgili düzenlenen basın toplantısında YouTube konusuna dair gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erişimin mahkeme kararıyla engellendiğini hatırlatan Kutadgu, şöyle konuştu:

"Erişimi engelleyen mahkeme kararı, Türk Telekom'a ulaştı ve Türk Telekom da gereğini yaptı. Bir mahkeme kararı, ancak başka bir mahkeme kararıyla ortadan kaldırılabilir. Erişimin engellenmesini kaldıran mahkeme kararı ulaşır ulaşmaz YouTube'yi hemen açtık. Bu, dakikalar önce oldu..." Ahter Kutadgu, bir gazetecinin siteye ulaşımda problem yaşandığını belirtmesi üzerine, erişimin açıldığını tekrarlayarak, bunun teknik bir mesele olabileceğini söyledi.

Kutadgu, "Sitenin normal çalışması bir süre sonra başlayacaktır" dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title