Haberler

Yanal: Kazanmamız Gereken Bir Maçı Kazandık

Güncelleme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kazanmaları Gereken Bir Karşılaşmayı Kazandıklarını Söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kazanmaları gereken bir karşılaşmayı kazandıklarını söyledi.

Yanal, 2-0'lık galibiyetleriyle sona eren Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı değerlendirmede, kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, ''Kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Sonucu almak önemliydi. Kalan maçları lehimize çevirebilecek bir takım olduğumuza inanıyorum'' dedi.

Bu galibiyetin önlerindeki maçlar için iyi bir moral olduğunu belirten Yanal, ''Bazı oyuncularımızın performansı bizi sevindirdi. Gökhan'ın golle dönmesi olumluydu. Alanzinho'nun takıma alışması olumluydu'' diye konuştu.

Bordo-mavili futbolcuların maç sonunda kolbastı oyunu oynamadan soyunma odasına gitmesi ve bordo-mavili taraftarların buna tepki göstermesine ilişkin olarak ise Yanal, şunları söyledi:

''Maçtan sonra nasıl futbolcular oynuyorlarsa oynamama taktiri de onların. Maçtan sonra gergindiler. Soyunma odasına gittiler. Daha sonra çıkıp selamlamalarını yaptılar. Bunlara takılmamak gerek. Bunun bir problem olduğunu düşünmüyorum. Bunu olay haline getirmenin anlamı yok. Trabzonspor, Trabzonspor taraftarlarınındır. Oyuncuları yüreklendirmek her zaman onların takdiridir. Oyuncularımız taraftarlarla böyle bir diyaloğa giremez.''

Trabzonspor'un hedefi çok büyük bir kulüp olduğunu kaydeden Yanal, ''Kulübün yaptıklarını görmek gerek. Kurulan takımın değerini iyi anlamak ve tüketmemek gerek. Tüketirsek seneye ileriye gidemeyiz. Hedefi sonuna kadar kovalayacağız. Sonuç almak için çabalayacağız. Trabzonspor takımının değeri ve önemi fazla. Onu aşağıya basmamak gerek'' şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Samet Aybaba ise oyunun genelinde iyi oynadıklarını ancak galip gelemediklerini söyledi.

Aybaba, sahaya iyi yayıldıklarını ve pozisyonlar bulduklarını belirterek, ''Ama kaç haftadır pozisyona bile giremeyen Yattara 4-5 oyuncunun arasından gol attı. Gerçekten çok kaliteli bir futbolcu'' dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk bölümünden sonra etkili ve iyi oynamaya başladıklarını kaydeden Aybaba, şunları söyledi:

''Ama futbol bu. Skoru değiştireceksiniz, gol atmalısınız. Burada becerimizi gösteremedik. İkinci golün açık bir ofsayt olduğunu söylüyorlar. Biz kritik bölgedeki bir takımız. Trabzonspor da şampiyonluğa oynuyor. Tamam herkese saygı duyuyoruz ama yöneten arkadaşlarımızın biraz daha dikkatli olması lazım. Gençlerbirliği sadece futbol oynamayı düşünen bir takım. Biz itiraz etmiyoruz diye olmaz ki. Futbolu düşünen takım sayısını arttırırsak o zaman Türk futbolu adına bir şeyleri geliştirmiş oluruz.''

Gençlerbirliği'ni 2-0 yenen Trabzonspor, ligde 70 günlük aradan sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'nda galip geldi.

En son ligin 19. haftasındaki Ankaragücü maçını 2-1 kazanan bordo-mavililer, ligde 4 haftalık bir aradan sonra sahasında 3 puan elde etti.

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal, ligde 118 gün sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'nda gol kaydetti.

Trabzonsporlu futbolcular maçın bitiminin ardından kolbastı oyunu oynamadan soyunma odasına gidince bordo-mavili taraftarlar, buna tepki gösterdi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title