Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

AK Parti Yalova İl Teşkilatı Yalova Müftülüğü'nü ziyaret etti.

AK Parti Yalova İl Teşkilatı Yalova Müftülüğü'nü ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kuruluşunun 89. yıl dönümü nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette İl Başkanı Mustafa Pehlivan, AK Parti Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal ve teşkilat üyeleri hazır bulundu.

Pehlivan, ziyaretteki konuşmasında Diyanet İşleri Başkanlığı'nın en önemli kurumlardan biri olduğunu, gençliği doğru yöne ileten, onlara yol gösteren ve geleceğimizi aydınlığa ileten nadide eğitim yuvası olduğunu belirtti.

İl Müftüsü Muhittin Sarıkaya yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu söyledi.

-Yalova'da 'Aile içi iletişim' eğitim seminerleri

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 'Aile içi iletişim' eğitim seminerlerinin verilmeye devam edileceğini bildirdi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı 80.Yıl Aile Danışma Merkezi'nin hizmetleri dahilinde Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü koordinesinde il genelinde eğitim öğretim gören öğrencilerin velilerine yönelik seminerler planlandığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Verilecek seminerlerde ile aile yaşam döngüsü ve aile içi ilişkilerin sağlıklı devamı yönünde bilgilendirme yapılacak. Aile içi iletişim sürecinde farkındalık sağlanması amacıyla verilecek eğitime 7-19 yaş arasındaki çocukların anne ve babalarının katılımları hedeflenmektedir. Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, Yalova il merkezinde yer alan 7 ilköğretim ve ortaokulda 11, İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında ise 5 seminer planlanacaktır."

Ayrıca Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 80.Yıl Aile Danışma Merkezinde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Selva Şengül tarafından 19 Şubat'tan beri verilen seminerlerin, 8 Mayıs'a kadar devam edileceği bildirildi.

Muhabir: İsmail Ersan

Yayıncı: Harun Kaymaz - YALOVA

Kaynak: AA / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Mustafa Pehlivan Ak Parti Yalova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title