Haberler

    Yalı'da Yoga

    Boğazın mavisiyle iç içe yoga dersleri, mayıs ayı boyunca Sait Halim Paşa Yalısı'nda sizlerle..."Kıştan uyanma vakti geldi!

    Boğazın mavisiyle iç içe yoga dersleri, mayıs ayı boyunca Sait Halim Paşa Yalısı'nda sizlerle...

    "Kıştan uyanma vakti geldi! Kışın yorgunluğunu üzerimizden atıp yaza hazırlanmak için mayıs ayı boyunca yalıda yoga yapıyoruz.

    Boğaz'ın en güzel yapılarından Sait Halim Paşa Yalısı'nda, boğazın mavisiyle iç içe yoga dersleri mayıs ayı boyunca her seviyeden yogaseveri bekliyor.  Deneyimli yoga eğitmeni (E-RYT 500) Şebnem Akbulut Özen ile gerçekleşecek Hatha Yoga dersleri 13 Mayıs, 24 Mayıs, 27 Mayıs ve 31 Mayıs 2017 tarihlerinde sabah 9.00-10.15 saatleri arasında yalının deniz kenarındaki bahçesinde gerçekleşecek. Boğaz'ın ferahlatıcı havası, Juico'nun sağlıklı detoks suları ve yoganın rahatlatıcı etkisi ile yaza yenilenmiş girmek isteyen herkesi bekliyoruz."

    "*Yoga matları tarafımızdan sağlanacaktır."

    Şebnem Akbulut Özen

    Yoga yolculuğuna 2003 yılında başlayan Şebnem Akbulut Özen Swami Vivekananda Üniversitesi'nin Türkiye'de düzenlediği workshoplar sonrasında Yoga Eğitmenliği sertifika programına katıldı; daha sonra Hindistan'a giderek Swami Vivekananda Üniversitesi'nin PGDYT Yoga Terapi eğitimine katılarak diploma sahibi oldu.

    Türkiye'ye döndüğünde terapist olarak çalışmalarına stüdyosunda devam eden Özen aynı zamanda yoga eğitmeni yetiştirmeye başladı. Bu dönemde yurt dışından farklı kültürlerden gelen yoga eğitmenlerini ağırladı ve öğrencileriyle iletişimini geliştirmek ve insanları daha iyi anlayabilmek için FA Koç Akademi'nin Kapsamlı Koçluk eğitimini tamamladı.

    Bu süre içinde tanıştığı yüzlerce eğitmen ve katıldığı sayısız workshop arasında Dhramsala'da Dalai Lama'dan aldığı eğitim ve insiyasyonda Tenzin Norzin "Dharma'nın Mücevheri" ismini aldı. Aynı sene içinde Tony Robbins'den aldığı "İçindeki Devi Uyandır!" isimli eğitimle kendi deneyimini ve vizyonunu daha da genişletti. Şu anda tüm edindiği deneyimleri harmanlayarak yolculuğunu sevgiyle ve aşkla paylaşıyor.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Sarıyer

    Mekan : Sait Halim Paşa Yalısı

    Mekan Adresi : Köybaşı Cad. No: 83

    Başlangıç Saati : 13.05.2017 09: 00: 00

    Bitiş Saati : 31.05.2017 09: 00: 00

    Kategori : Yalı'da Yoga

    Tür : Eğitim

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Türkiye Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title