Haberler

Yahyalı'da Memura SDS Müjdesi

Yahyalı Belediyesi, bünyesinde çalışan memur ve sözleşmeli personel için MEMUR-SEN' e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) ile Sosyal Denge Sözleşmesine imza attı.

Yahyalı Belediyesi, bünyesinde çalışan memur ve sözleşmeli personel için MEMUR-SEN' e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) ile Sosyal Denge Sözleşmesine imza attı.

Belediyede çalışan memurların maddi yönden desteklenmesi ve sosyal haklarının iyileştirilmesi amacıyla yapılan sözleşmenin imzaları Yahya Belediyesi hizmet binasında düzenlenen törenle atıldı. İmza törenine Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, BEM-BİR-SEN Kayseri Şube Başkanı Mehmet Karakaş ve diğer yetkililer katıldı.

İmza töreninde konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, " Belediyemizde çalışan 26 memur ve 28 sözleşmeli memurumuz adına Sosyal Denge Sözleşmesi imzalamak adına toplandık. Öncelikle ilçemize hizmet için gecesini gündüzüne katarak çalışan personelimiz alacakları parayı aileleriyle birlikte ağız tadıyla yesinler. Personelimiz bu ilçe için mesai mefhumu gözetmeksizin, insanlara en güzel hizmeti verebilmek adına, gönül belediyeciliği adına koşturuyorlar. Memur ve sözleşmeli memurlarımıza her ay 396 TL, müdürlük vekaletinde bulunan arkadaşlarımıza ise 660 TL katkımız olacak. Kocasinan Belediyesi'nde çalışırken masanın diğer tarafında otururken, şimdi de masanın bu tarafında oturuyorum. Masanın iki tarafını da iyi anlıyorum. Belediyemizin mütevazi bütçesinin el verdiği oranda memurlarımıza destek olacağız." diye konuştu.

BEM-BİR-SEN Kayseri Şube Başkanı Mehmet Karakaş'ta konuşmasında " Karşılıklı istişareler neticesinde üyelerimiz adına sözleşmemizi yenilemiş olduk. Arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Başkanımıza ve emek vererek bizlere yardımcı olan arkadaşlarımıza, başkan yardımcımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yahyalı Kayseri Memur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title