Haberler

Yağ Yüklü Kamyonu Çalan Zanlılar Yakalandı

Bursa'nın Karacabey İlçesinde, Sürücünün Yemek Molası Verdiği Sırada Yağ Yüklü Kamyonu Çalan Zanlılar Yakalandı.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, sürücünün yemek molası verdiği sırada yağ yüklü kamyonu çalan zanlılar yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ayvalık'tan yüklediği 17 ton zeytinyağını Ankara ve Eskişehir'e götürmek için yola çıkan Hüseyin Çeliktekin, 10 H 2762 plakalı kamyonuyla Uluabat köyünde yemek molası verdi. Lokantada yemek yiyen Çeliktekin, dışarı çıktığında kamyonunun yerinde olmadığını fark ederek durumu jandarmaya bildirdi. Bunun üzerine jandarma ve bölge trafik ekipleri, Bursa, İzmir ve Çanakkale istikametine giden tüm yollarda tertibat aldı. Bandırma yolu Çavuşköy kavşağında yolu kesen ekipler 10 H 2762 plakalı kamyonu durdurarak, kamyonu çalan Ahmet İ. (33) ve Muharrem B. (24) isimli şahısları gözaltına aldı.

Olayda kamyonu takip eden bir de otomobilin olduğunu tespit eden jandarma ekipleri, şahısların şebeke halinde çalıştıklarını tespit etti. 10 Nisan 2008'de Bakırköy yakınlarında bir benzinlikten çalınıp, Nevşehir'de terk edilmiş olarak bulunan yağ yüklü bir kamyonun da halen aranmakta olan diğer kişilerce çalındığı ileri sürüldü.

Gözaltındaki şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

(İTU-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title