Haberler

Yabancıda Çıtayı Yükselttik

G.saray Formasını Taşıyabilecek Önemli İsimleri Transfer Etmeyi Düşündüklerini İfade Eden Haldun Üstünel, "Futbolcuları Karakterlerine Kadar Takip Edip, İnceliyoruz. Aldığımız Oyuncuların Kalitesi Ortada" Dedi.

G.Saray formasını taşıyabilecek önemli isimleri transfer etmeyi düşündüklerini ifade eden Haldun Üstünel, "Futbolcuları karakterlerine kadar takip edip, inceliyoruz. Aldığımız oyuncuların kalitesi ortada" dedi.

GALATASARAY Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtirken, "Canımızı sıkan tek şey, yaratılmaya çalışılan suni krizler" dedi. GS TV’ye konuşan Üstünel, transfer politikaları ve Mehmet Yıldız’la ilgili yaptıkları girişimler hakkında da görüşlerini dile getirdi.

Üstünel, şunları söyledi:

"Mehmet Yıldız’ı teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda kadromuza katmak istedik. Ancak güç denebilecek bir ortam oluştu ve şu an için bu transferi dondurduk. Laf olsun diye yabancı transferi yapmak istemiyoruz. Aldığımız oyuncular ortada. Yabancı transferinde çıtayı yükselttik. G.Saray formasını taşıyabilecek önemli isimleri transfer etmeyi düşünüyoruz. Futbolcuları karakterine kadar takip edip, inceliyoruz.

Arda ve Sabri gibi alt yapıdan yetişen oyuncularımızın kaptanlık bandını kollarında görme arzusunu doğal karşılıyorum. Hatta, bu istekleri beni mutlu ediyor. Merak etmesinler, en kısa zamanda o arzularına kavuşacaklar.

Servet’le imzalayacağız

Servet Çetin, Galatasaray ruhuyla doğmuş, özel bir oyuncu. Sakatken özveri göstermesi ve yüreğini ortaya koyması bizi çok etkiledi. Kendisini çok seviyoruz. Kendisiyle sözleşme imzalayacağız.

Skibbe özel bir insan. İnsan ilişkileri çok üst seviyede olan biri. Bugüne kadar G.Saray kampında değil bir kişiye bağırarak, sesini yükselterek konuştuğunu duymadım. Alışma sürecini iyi atlattı. Çünkü o sakatlıklarla dünyanın en iyi hocasını da getirseniz G.Saray’da bundan daha iyisini yapamazdı."

Biz sözümüzü yerine getirdik

Lincoln’ün özel olarak getirdiği fizyoterapist hakkındaki eleştirilere de yanıt veren Haldun Üstünel, "Biz, Lincoln’ü transfer ettiğimiz zaman, onun böyle bir talebi olmuştu. Çünkü 10 yaşından beri Alves, onunla birlikte çalışıyor.

Ancak, Alves’in Schalke ile sözleşmesi vardı ve bu daha yeni biti. Biz Alves’in sözleşmesinin bitmesini bekledik ve sözümüzü yerine getirdik" diye konuştu. Bordeaux ile oynayacakları maça da değinen Üstünel, "Bu karşılaşmaya özel bir önem veriyoruz. Çünkü Fransız takmı bizi daha önce elemişti" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title