Haberler

"Villaları Çirkin Bir Görüntü Oluşturduğu İçin Yıkıyoruz"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sarıyer'de Bu Sabah Yıkımına Başlanan Uyum Villaları ile İlgili Soruları Yanıtladı. Kabataş İskelesi'nde İdo A.ş.'nin Filosuna Katılan 2 Yeni Deniz Otobüsünün Tanıtım Törenine Katılan Başkan Topbaş, "Oraların Bir Mülkiyet Hakkı Var. Onunla İlgili Birşeyimiz Yok. Sadece Oradaki Yapılar Dış Etkenler Nedeniyle Ciddi Oranda Statik Problemi Yaşar Ha...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sarıyer'de bu sabah yıkımına başlanan Uyum Villaları ile ilgili soruları yanıtladı. Kabataş İskelesi'nde İDO A.Ş.'nin filosuna katılan 2 yeni deniz otobüsünün tanıtım törenine katılan Başkan Topbaş, "Oraların bir mülkiyet hakkı var. Onunla ilgili birşeyimiz yok. Sadece oradaki yapılar dış etkenler nedeniyle ciddi oranda statik problemi yaşar hale gelmişti. Ayrıca Boğaz'da çok kötü bir görüntü oluşturuyordu. Olumsuzlukların mekanı haline gelmişlerdi, ciddi şikayetler vardı. Biz buradaki pislik görüntüyü ortadan kaldırmak adına çalışma yaptık" şeklinde konuştu. Bundan sonraki aşamaların mülkiyet sahiplerinin kendi talepleri doğrultusunda değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Topbaş, enkazların da büyükşehir belediyesi tarafından kaldırılacağını söyledi. Topbaş, "O aks bizim turizm aksımız. Kilyos'a giden yol üzerinde. Çok ciddi kirli bir görüntü oluşturuyordu. Çirkin bir görüntü oluşturduğu için bunlar kaldırdık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title