Haberler

Usta şoför, aynı gün iki kez freni patlayan kamyonla facianın eşiğinden döndü

Güncelleme:

Tekirdağ'da bir kamyon şoförü, aynı günde iki kez freni patlayan kamyonuyla kaza tehlikesi geçirdi. Faciadan dönülen iki anda da kamyon şoförünün direksiyon becerisi dikkat çekti. Usta şoför, aynı gün iki kez freni patlayan kamyonla facianın eşiğinden döndü

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir kamyon şoförü, freni patladığı için büyük bir tehlike atlattı. Ustalığı sayesinde kayıpsız geçirilen bu tehlike, kamyonun tamir edilmesiyle son buldu. Aynı gün tekrar trafiğe çıkan kamyon şoförü, ikinci kez freni patlayınca bir ara sokağa girerek kaldırıma çarptı. İki seferde de kimseye bir zarar gelmemesinde şoförün ustalığı ve direksiyon hakimiyetinin büyük payı oldu.

PAZARA GİRMEMEK İÇİN MANEVRA YAPTI

Evlere ve iş yerlerine eşya nakliyeciliği yapan Ferdi Demir yönetimindeki kamyonun, Gazibey Mahallesi Yeniyol Sokak üzerinde freni patladı. Yokuş aşağı hızlanan kamyonuyla, semt pazarına girmemek için manevra yapan şoför, iki araca hafif şekilde çarparak, durabildi.

İKİ TEHLİKE DE KAYIPSIZ ATLATILDI

Frenleri tamir edilen kamyon 1 saat sonra yeniden yola çıktı. Camiatik Mahallesi Başçeşme Sokak üzerinde seyir halindeyken ikinci kez freni patlayan kamyonun şoförü, soğuk kanlılığını koruyarak aracı ara sokağa sürdü. Kaldırıma çıkarak, durabilen kamyonla olası bir facia kayıpsız bir şekilde atlatıldı.

''CANA GELMEDİĞİNE ŞÜKREDİYORUZ''

İlk kazada iki seçeneğinin olduğunu ifade eden kamyon şoförü Ferdi Demir, "Bayır aşağı inerken aracımın freninin tutmadığını fark ettim. O anda iki seçeneğim vardı: Pazara mı yoksa araçlara çarparak mı durabilmek. Ben de sağ tarafa dönüp, araçlara çarparak durmak zorunda kaldım. Cana gelmediğine şükrediyoruz. Küçük çaplı maddi hasarlar ile olayı atlattık." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tekirdağ Malkara Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

SELİM:

KAMYONETE KAMYON YAPARSANIZ OLUR BÖYLE ŞEYLER

2
0
yanıtYanıtla
zeytindalı:

el frenini çeksene

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title