Haberler

Ünlü Youtuber Bilge Su Işık'a kepçe şoku! Lüks aracı perte çıktı

Güncelleme:

Ünlü Youtuber Bilge Su Işık'a kepçe şoku Ortaköy'de yokuşta kayan paletli kepçe iki otomobili kullanılamaz hale getirdi Ortaköy'de yokuş çıkacağı esnada kayarak kontrolden çıkan tonlarca ağırlıktaki paletli kepçe, önce park halindeki iki otomobile ardından da kaldırım duvarına çarptı.

Ortaköy'de yokuş çıkacağı esnada kayarak kontrolden çıkan tonlarca ağırlıktaki paletli kepçe, önce park halindeki iki otomobile ardından da kaldırım duvarına çarptı. Facianın eşiğinden dönülen olayda, kullanılamaz hale gelen aracının başına gelen ünlü Youtuber ve oyuncu Bilge Su Işık ise şoke oldu.

BAYIRDA KONTROLDEN ÇIKAN KEPÇE İKİ ARACA ÇARPTI

Olay, dün saat 11.30 sıralarında Beşiktaş Ortaköy'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre paletli kepçeyle yokuş çıkan İsmail K, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolü kaybetti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek kaymaya başlayan tonlarca ağırlıktaki kepçe, park halindeki iki araca çarptıktan sonra kaldırıma duvarına çarparak durabildi. Facianın eşiğinden dönülen olayda, kepçenin eve girmemesi sonucu ucuz atlatıldı. Olay sonrası araçlardan biri kullanılamaz hale gelirken, diğer araçta ise maddi hasar oluştu.

Ünlü Youtuber Bilge Su Işık'a kepçe şoku

ÜNLÜ YOUTUBER'IN ARACI PERT OLDU

Araç sahiplerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, çevrede önlem aldı. Kazayı duyarak olay yerine gelen sahipler ise gördükleri manzara karşısında şaştı kaldı. Aracının kullanılamaz hale geldiğini gören ünlü Youtuber ve oyuncu Bilge Su Işık ise uzun süre aracına baktı. Polis ekiplerinin çalışmalarının ardından otomobil çekici yardımıyla emniyet otoparkına götürüldü.

Ünlü Youtuber Bilge Su Işık'a kepçe şoku

"HER TÜRLÜ FACİA OLABİLİRDİ"

Olay hakkında konuşan Bilge Su Işık, "Ben uyuyordum sonra beni komşum Ebru abla aradı. Zaten baya bir ses geldi, sonra buraya geldim arabama kepçe çarpmış. Aracım görüldüğü gibi pert oldu. Komşumun da farı patladı ve çizildi. Burada her zaman çok insan oluyor, her türlü facia olabilirdi. Neyse ki cana değil mala geldi. Şurada da ev var tatsız bir şey olabilirdi" dedi.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

"SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM OTOBAN FARESİ"

Instagram hesabından arabasıyla olan fotoğraflarını paylaşan fenomen, "Bir efsaneydi efsaneydi senle beraber olmak. Bugün çok sevdiğim ilk arabam park halindeyken bir kepçenin çarpmasıyla pert oldu dostlar... Neyse ki kimseye zarar gelmedi. Bana 9 ay gerçekten çok güzel şeyler yaşattın, seni özleyeceğim otoban faresi" dedi.

Ünlü Youtuber Bilge Su Işık'a kepçe şoku

Ünlü Youtuber Bilge Su Işık'a kepçe şoku

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (49)

Can:

Keriz nasılsa çok. İki video çeker bi dene daha alır. Sanki sırtında tuğla taşıyıpta mı para kazanıyorlar.

21
2
yanıtYanıtla
ADA:

iyi olmuş haydan gelen huya gider

11
3
yanıtYanıtla
test:

la biraz insan olun kız kalkıp içerik üretmek için bir sürü zaman harcıyor emek veriyor gelmiş haydan gelen huya gider diyorsun cahil

yanıt2
yanıt17
ADA:

Laf söyledi bal kabağı alın teri döküyor kazma kürek çalışıyor sanki hem sanane avukatımısın bu şahsın

yanıt5
yanıt2
Bjk:

Dilini isir ve ozur dile bence hayat bu kimin basina ne gelecegi belli olmaz kazayla olumle sakatlikla alay edilmez cahil kardesim ne kadar haydanda gelse huyada gitse senin hakkin yenmedigi surece sana laf demek dusmez..

yanıt1
yanıt5
İDAM NERDE:

KEPÇECİ ÖMRÜ BOYUNCA ÇALIŞSA BU ARABANIN PARASINI ÖDEYEBİLİR Mİ? BU NE SAVSAKLIK EHLİYETİ KASAPTAN MI ALMIŞ BU KEPÇECİ?

7
6
yanıtYanıtla
Sezer:

Kepçeci değil dostum, kepçenin sigortası öder.

yanıt7
yanıt1
Kepçeci:

Lan kamil bu mevzular derin mevzular.Kafa yorma bu işlere.Sen koş 5 şekerli çay kap getir.

yanıt14
yanıt0
aslan:

ülke ne hale geldi ünlü youtuber hey allahım yarabbim bilim sanat nerede kaldı peh peh peh

13
0
yanıtYanıtla
kocaelili:

KALDIRIMA PARK ETMİŞ - EV ALIRKENİKİ ARABAN İÇİNDE PARK YERİNİDE TEMİN ETSEYDİN KEŞKE

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title