Haberler

Tuğba Ekinci, konser gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak olan Demet Akalın'a sitem etti: Bu bağışlar gizli olur

Güncelleme:

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Barış Pınarı Harekatı kapsamında yapılan operasyon sonrası konser gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını duyuran Demet Akalın'a "Bu bağışlar gizli olur" diyerek sitem etti.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Barış Pınarı Harekatı kapsamında operasyonda olan askerlerimize destek vermek için bugün vereceği konserin gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını duyurdu. Akalın'ın paylaşımında sonra birkaç ünlü isim daha vakfa bağış yapacaklarını söyledi.

Şarkıcı Tuğba Ekinci ise Demet Akalın'ın başlattığı bu anlamı davranışın gizli kalması gerektiğini söyleyerek tepki gösterdi.

"KOYUN GİBİ HER SENE AYNI ŞEYİ DENEYECEĞİNİZE HİÇ GÖRÜNMEYİN"

Son zamanlarda yaptığı sivri çıkışlarla sık sık adından söz ettiren Tuğba Ekinci, bu sefer de başta Demet Akalın olmak üzere birçok ismi hedef aldı. Instagram hesabından Demet Akalın'ın bağış yapmasıyla ilgili hazırlanan bir fotoğrafı paylaşan Ekinci, "Star olunmaz doğulur lafı buralardan geliyor bu bağışlar gizli olur ve star kişi entellektüelse kendinde radikal değişiklikler yapabiliyorsa stardır ve merak uyandırır. Öyle birini bizde göremiyorum yada hiç görünmeyin koyun gibi her sene aynı şeyleri deneyeceğinize" dedi.

Tuğba Ekinci, konser gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak olan Demet Akalın'a sitem etti: Bu bağışlar gizli olur

DEMET BAŞLATTI, ÜNLÜ İSİMLER DEVAM ETTİRDİ

Demet Akalın, dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Yarın ki Bostancı konserimizin tüm geliri Aslan parçalarına gidecek. Bizim elimizden gelen bu. Verilecek her türlü göreve de en başa yazın beni... Devletimizin askerimin her daim yanındayım. Yüce Rabbimden tek duamız burunları bile kanamadan yurda dönmeleri. Mehmetçik Vakfı." dedi.

Demet Akalın'dan sonra Cem Yılmaz gösterinin tüm gelirini Selin Ciğerci'den kazancının bir kısmını Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Demet Akalın Tuğba Ekinci Ekinci Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (70)

ece:

demet akalın başlatmış bir çok sanatçımızda devamını getirmiş ne güzel olmuş bazen söylenmeli bence

34
9
yanıtYanıtla
erkin:

Reklam olsun diye yapilmamali bagis!!!Gercekten de bu tip bagislar gizli yapilir Allah ile senin aranda kalir.

10
27
yanıtYanıtla
gülsen tan:

hadi ordan

yanıt0
yanıt0
veysi:

Tuğba hanım kadınlarında orasını burasını gizlemesi gerekiyor diye biliyorduk

32
1
yanıtYanıtla
ASKERİMİZE DESTEĞİMİZ TAMDIR:

Yaptığı bağışı söylemesi ile başka ünlüleri de teşvik etmiş oluyor, bunun nesi kötü askerin ve devletin yanında olmasının neyi kötü

27
4
yanıtYanıtla
ziyaa:

Bu Tuğba da polemik yaratıp gündemde kalma peşinde, çaptan düştü ne olacak.

27
1
yanıtYanıtla
mırtaza:

demeti günahım kadar sevmem ama iyinin reklamı olur. olsun ki başkalarına da örnek olsun. bu konuda haklı

14
3
yanıtYanıtla
Azraels:

Reklama ihtiyacı yok ki. Tuba herkese sataşarak reklam yapıyo. Allah hayrını kabul etsin

12
4
yanıtYanıtla
antepli:

sen de yap açıkolsun sıkıntı yok demet en azından çıktı bagış yapacam dedi sen ne yaptın seni görelim. . . o şimdi asker canı beni çeker şarkısı olmaz ama

10
4
yanıtYanıtla
ziyaa:

Güldürdün beni Antepli, Allah''ta seni güldürsün selamlar.

yanıt5
yanıt1
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title