Haberler

Trabzonsporlular, Hakem Ümit Öztürk'ün Penaltı Kararına İsyan Etti

Güncelleme:

Trabzonsporlu oyuncular 54. dakikada Ekuban'ın düşürülmesi sonrası penaltı bekledi. Pozisyonu VAR'da izleyen hakem Ümit Öztürk, devam kararı verdi. Bu karara Trabzonsporlular sosyal medyadan tepki gösterdi.

Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasında 54. dakikada tartışmalı bir pozisyon yaşandı. 54. dakikada Caleb Ekuban ile Marcao'nun girdiği ikili mücadelede Ekuban yerde kaldı.

Maçın hakemi Ümit Öztürk, oyunu durdurup VAR ekranlarından pozisyonu izledi. Pozisyonun tekrarını izleyen Öztürk, devam kararı verdi.

Trabzonsporlular, Hakem Ümit Öztürk'ün Penaltı Kararına İsyan Etti

FUTBOLCULAR YOĞUN İTİRAZDA BULUNDU ANCAK KARAR DEĞİŞMEDİ

Ümit Öztürk'ün kararının ardından Trabzonspor futbolcuları ve teknik heyet, yoğun itirazlarda bulundular. Bordo-mavili taraftarlar da sosyal medyadan hakem Ümit Öztürk'e tepki gösterdi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Trabzonspor Ümit Öztürk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

CAPS:

önce beyinizi geliştirin sora GALATASARAYı eleştirin

9
16
yanıtYanıtla
jak:

kardeşim beynimizi geliştirdik validenin en kuytusuna dala bilirmiyiz

yanıt12
yanıt8
CAPS:

ağlayan bebelere balon

6
13
yanıtYanıtla
alpaslan pekin:

jak kardeşim bak sana müsade var anlaşılan bu kelimeyi bana biri yazsa daha buna mesaj yazma gereği duymam hiç olmasa bir insanda haysiyet şeref olur

yanıt0
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bir kere daha onur ve gurur duydum gerçek türk takımı olan altyapısından genç 7 futbolcuyla sahada oynayan onurlu haysiyetli TRABZONSPOR lu olduğum için,akbilşehir ve gavursaray(türk oyuncu yok)Türk futbolunun ne kadar kancıkca olduğunun ispatıdır

14
5
yanıtYanıtla
Nusret demir:

Parasızlıktan ve transfer yasağından dolayı o gençlere yöneldiniz bununla övünmeyin ayrıca futbol evrensel bir oyundur yerli de olur yabancısı da olur her şeyi ithal ediyoruz da futbolcuyu neden etmeyelim bu rekabeti ve kaliteyi arttırır kardeşim

yanıt1
yanıt0
.:

AYAĞINA BASMIYORKİ . KRAMPONU KRAMPONUNA SÜRTÜYOR . NET BİR BASMA OLSA HAKEM VERİRDİ ZATEN PENALTIYI .

9
7
yanıtYanıtla
hakkı bulur:

tamamını ızle gorursun basma varmı yokmu

yanıt5
yanıt3
Fırtına 61:

Maçın hakemi metin Şentürk olsa bu penaltıyı tereddüt etmeden çalardı. Adam VAR''ı (Trabzon''a yok) izlemesine rağmen çal(a)madı. Nedense İstanbul takımlarıyla yaptığımız maçlarda bu hatalar hep bizim aleyhimize oluyor. Bizim pozisyonda VAR''a bakıp çal(a)mıyor. Galatasaray''ın penaltısını VAR''a bakmaya bile gerek görmüyor.

7
8
yanıtYanıtla
u.leo:

az ötede ağla hamsi kafa

yanıt3
yanıt10
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title