Haberler

Fenerbahçe Deplasmanda Göztepe'ye 1-0 Yenildi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 3. hafta mücadelesinde Göztepe ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, Yeni Malatyaspor maçının ardından Göztepe'ye de 1-0 kaybetti.

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonunun 3. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe 1-0 yenildi.

Bornova İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşma yüksek bir tempoda oynandı. Karşılıklı ataklara sahne olan maçta ilk yarı golsüz tamamlanırken Göztepe, 66. dakikada Halil Akbunar'ın golüyle 1-0 öne geçti. Maçın geride kalan süresinde gol sesi çıkmayınca karşılaşma, 1-0 Göztepe'nin üstünlüğüyle tamamlandı.

FENERBAHÇE 3.HAFTAYI 3 PUANLA KAPADI

Bu sonucun ardından Göztepe ilk galibiyetini alıp 3 puana ulaşırken Fenerbahçe de 3. haftayı 3 puanla tamamladı.

HASAN ALİ KALDIRIM SÜPER LİGDE 200. KARŞILAŞMASINA ÇIKTI

Giuliano ve Josef de Souza'yı Suudi Arabistan ekiplerine satan Fenerbaçe'de Evkur Yeni Malatyaspor maçının ilk 11'inden 4 değişik isim Göztepe karşılaşmasında sahadaydı. Sarı-lacivertli takımdan ayrılan Josef de Souza'nın yanı sıra Mehmet Ekici, Şener Özbayraklı ve Barış Alıcı'nın yerine Mauricio Isla, Alper Potuk, Nabil Dirar ve Eljif Elmas mücadele etti. Öte yandan Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Hasan Ali Kaldırım, Süper Ligde 200. karşılaşmasına çıktı. Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, geçen haftaki Galatasaray maçının ilk 11'inde tek değişiklik yaptı. Geçen hafta cezası nedeniyle forma giyemeyen kaleci Beto, kaleyi Göktuğ Bakırbaş'tan devraldı.

Son Dakika! Fenerbahçe Deplasmanda Göztepe'ye 1-0 Yenildi

İLK 45 DAKİKADA POZİSYON ZENGİNLİĞİ YOKTU

Bozuk zemin nedeniyle genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk 45 dakikası pozisyon zenginliğinden uzaktı.

Fenerbahçe, 19. dakikada rakip kale önünde gol aradı: Islam Slimani'nin yerden ortası ile penaltı noktası üzerinde topla buluşan Elif Elmas'ın gelişine çektiği şut az farkla yandan dışarı çıktı. Sarı-lacivertliler bu pozisyondan kısa süre sonra bir kez daha gole yaklaştı: Islam Slimani'nin pası ile sağ kanatta topla buluşan Alper Potuk'un ortasına kimse dokunamadı ve top ters kanattan taca çıktı.

Son Dakika! Fenerbahçe Deplasmanda Göztepe'ye 1-0 Yenildi

MEHMET TOPAL, DİREĞE TAKILDI

Maçın ilk 45 dakikasındaki en tehlikeli atak 30. dakikada gerçekleşti: Islam Slimani'nin pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Mehmet Topal'ın kaleci Beto'nun üzerinden aşırdığı şutta top yan direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

Son Dakika! Fenerbahçe Deplasmanda Göztepe'ye 1-0 Yenildi

İLK YARI 0-0 BERABERE BİTTİ

Maçın ilk 45 dakikasında iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 bitti.

50. dakikada Fenerbahçe yarı alanının ilk metrelerinde Yasin Öztekin'e kayarak müdahalede bulunan Islam Slimani, sarı kart gördü.

Fenerbahçe, aradığı gole 61. dakikada yaklaştı: Sağ kanattan Nabil Dirar'ın yaptığı orta ile arka direkte buluşan Alper Potuk'un çektiği şut az farkla üstten dışarı çıktı.

Son Dakika! Fenerbahçe Deplasmanda Göztepe'ye 1-0 Yenildi

GÖZTEPE'DE POKO, FENERBAHÇE'DE BARIŞ OYUNA GİRDİ

Göztepe 64. dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını kullandı. Alpaslan Öztürk oyundan çıkarken yerine Andre Poko girdi. Fenerbahçe'de de Cocu, ilk oyuncu değişikliği hakkını Nabil Dirar'ın yerine Barış Alıcı'yı oyuna alarak kullandı.

Son Dakika! Fenerbahçe Deplasmanda Göztepe'ye 1-0 Yenildi

KALEYİ BULAN İLK ŞUT GOL OLDU

Maçın ilk 65 dakikasında iki takım oyuncuları da isabetli şut çekmeyi başaramadı. Göztepe, 66. dakikada aradığı golü buldu ve maçta kaleyi bulan ilk şut gol oldu: Elif Elmas'ın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası dışında sağ çaprazda buluşan Halil Akbunar'ın çektiği şut kaleci Volkan Demirel'in sağından ağlarla buluştu.

Son Dakika! Fenerbahçe Deplasmanda Göztepe'ye 1-0 Yenildi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500

Yorumlar (68)

benjo:

küme düşecek

31
2
yanıtYanıtla
Fenevli Ali:

yaf ne bu fenevlilerin sarı kırmızı formalı takımlardan nedir çektikleri, hey azizi nevdesin bee. .

13
8
yanıtYanıtla
gerçekler:

ama öyle söylemişlerdi fenere beraberlik bile yasak hahahahaha :))))))

16
5
yanıtYanıtla
beter olun:

vınn

14
6
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE İMPARATORLUĞU:

FENERBAHÇE CUMHURİYETİNİN İMPARATORLUĞUNU GÖRÜYORUZ

14
6
yanıtYanıtla
Arizonali:

ALLAH tekrarını gostersin

16
0
yanıtYanıtla
gokberk:

fb olarak dıyorum kı kume düşmegız merak etmegın arkadaslar bu hedefden daha buyuk hedef var ıse gonlunuzde vazgecın gercekcı olan bu takım kume duşmez

8
6
yanıtYanıtla
drachen1:

Isla , Dirar , Alper topuk bu takımda olduğu müddetçe bu takım maç kazanamaz.

13
0
yanıtYanıtla
ddddddd:

barış ve elif ne işmi yapar EVLENİRLER:D:DAYKUTT:d:d:d:d::d:d

yanıt0
yanıt0
vatansever:

yahudi ali koc aykutu harcadi

4
9
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title