Haberler

Şenol Güneş'ten Amerika'ya tepki: Bizi rahat bıraksınlar, işimizi yapalım

Güncelleme:

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Harekat bize saldırı olduğu için oldu. Bizi rahat bıraksınlar, işimizi yapalım. Kendi ülkelerinde savaş çıkarmak istemeyenler başka ülkelerde nifak tohumu atarak bu savaşı körüklüyorlar. Ekonomimizi ve askeri anlamda kendimizi korumaya çalışıyoruz" dedi.

Yarın oynanacak Arnavutluk maçı öncesinde basın toplantısında konuşan A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı 'Barış Pınarı Harekatı' hakkında da açıklamalarda bulundu. Güneş, "Bir mili takım maçı var ve sahada ona göre bir destek bekliyoruz. Tüm Türkiye bizden başarı bekliyor. Bu beklenilen başarıyı vermek için elimizden gelen gayret göstereceğiz. Motivasyonumuz var ve hazırız. Bir diğer konu ise; Türkiye bulunduğu konum itibarıyla sıkıntısı olan bir ülke. Sevr Antlaşması ile beraber tamamen ortadan kaldırılmaya çalışılan bir ülkeyken, Mustafa Kemal Atatürk, asker arkadaşları ve tüm milletimizle ayağa kalktı. Ancak o dönemden bugüne kadar suçlanarak ülkemiz işgalci olarak gösterilmeye çalışılıyor. Savaşı kimse istemez. Harekat bize saldırı olduğu için oldu. Bizi rahat bıraksınlar, işimizi yapalım. Kendi ülkelerinde savaş çıkarmak istemeyenler başka ülkelerde nifak tohumu atarak bu savaşı körüklüyorlar. Millet olarak nice insanlar çok güzel mesajlar verdi. Kim ne olursa olsun gelsin derken; kötüleri, teröristleri ve ekonomi saldırıya uğratmak isteyenleri istemiyoruz. Ekonomimizi ve askeri anlamda kendimizi korumaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Şenol Güneş'ten Amerika'ya tepki: Bizi rahat bıraksınlar

"AMERİKA NEREDE, RUSYA NEREDE BİZİ İLGİLENDİRMİYOR"

Daha da önemlisi savaştan benim ne karım olacak, vatandaş olarak ben en yaşlılardan bir tanesiyim" diyen Güneş, "Her dönemde bu bizim önümüze koyuluyor. Bu çocuklarının günahı ne bu savaştan dolayı ekonomik dengeler bozuluyor, bizim çocuklarımız orada savaşıyor. O yüzden oradaki askerlerimize destek oluyoruz. Savaş nerede olursa olsun kınıyoruz ama biz savaş yapmıyoruz ki ülkemizi korumak istiyoruz. Başka bir şey istemiyoruz. Amerika nerede, Rusya nerede bizi ilgilendirmiyor. Biz din, dil, ırk ayrımı yapmadan yaşamak istiyoruz. Dünyada bir kriz var. Savaşı çıkarıp arkasından bir de suçlama yapacaksınız. Çocukken akla savaş gelmiyordu. Oyuncak savaşları çocukların eline de bu sektör veriyor. Bir sürü güzel değerlerimiz var, onlara dönmemiz gerekli. İnsanların öldüğü yerde hiçbir şey konuşmaya gerek yok. Biz büyük bir ülkeyiz sınırlarımız belli. İnsanımız belli ancak bu ülke sürekli taciz altında. Biraz da aklıselim olmak lazım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Şenol Güneş Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (14)

Herhangi Biri:

Kimse Çıkıp Demiyor Türkiyenin Orada Ne İşi Var ? . Yok Efendim Üç Beş Çapulcu Ülkeyi Tehtid Ediyormuş Geçin Bunları. Ülkenin Anasını Ağlattılar Zam üstüne zam vergiler para cezaları. Yazıklar olsun.

5
19
yanıtYanıtla
vatandaş:

senin gibi zibidiler gününü starsboktan geçiriyor sonrada zam zam zam yaygarası yepıyor gezide devlete 150 milyon $ zarar verince gıkınız çıkmıyordu

yanıt9
yanıt3
İNADINA VATAN!!:

hahaha Türkiyenin orada ne işi mi var keşke sınırda yaşasaydın da kafana orada dediğin yerde sokakta yürürken bir roket düşşeydi de masum insanlarımız yerine sen ölseydin. Ziniyetiniz bozuk sonra da diyorsunuz ki Türkiye terörle neden mücadele etmiyor. Olum HEr türlü vatan hainisin. Türkiye oraya girsede girmese de vatan hainisin. Sen ve senin gibilerin soyunu bu ülkeden kazıyacağız

yanıt15
yanıt2
YEMEZLER:

SEN İŞİNE BAK ÇAKMA FİLOZOF ŞOW YAPMA BAHANE ÜRETME

6
18
yanıtYanıtla
bin ali in ali:

emrin olur baska bir emrin varmi senolcugum, elini kaptiran kolunu kurtarirmi sence

4
15
yanıtYanıtla
zaza:

milli takım hocası ülkesinden bihaber! hareket bize saldırı oldu diye olmadı, sınır komşumuz ypg oldu diye kuzey ırak gibi meşrulaşmasın diye oldu, bunu bile bilmeyip milli kavramları kullananlar varya şu memlekette :(

3
16
yanıtYanıtla
İLHAN:

ulan adam ne güzel konuştu özetledi terbiyesiz herif

yanıt7
yanıt1
zaza:

adam yanlış konuşup laf salatası yapıyor sizde türkiye memleket kelimelerini duyunca hemen gaza geliyorsunuz zaten, sıradan biri değil milli takım hocası bu zat, tenezzül edip tv yi açsın ülkesinin gündemi takip etsin senin gibi kahvede oturup film ve reklam videolarından gaza gelmesin ilhan terbiyesizi

yanıt0
yanıt3
yiğit alp:

emre yi cepheye gönder iyi oyun kurar

5
5
yanıtYanıtla
Mevzu vatansa gerisi teferruattir:

Mesele memleket meselesi .. üç beş çapulçu dahi olsa sineği bataklığı kurutarak önleyebilirsin.

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title