Haberler

Şarkıcı Yeşim Erçetin, "Kızımın konuşması ona benzedi" diyerek Enes Batur'a sitem etti

Güncelleme:

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülen Yeşim Erçetin, 7 yaşındaki kızıyla konuştuktan sonra muhabirler aracılığıyla fenomen Enes Batur'a sitem etti. Kızının Enes Batur gibi konuşmaya başladığını söyleyen Erçetin "Enes üslubunu düzeltirse sevineceğim" dedi.

Manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Erçetin, 7 yaşındaki kızının sosyal medya fenomeni Enes Batur'a özenerek erkek gibi konuştuğunu söyleyerek isyan etti.

"ENES BATUR YÜZÜNDEN KIZIMIN KONUŞMASI DEĞİŞTİ"

Sinirli haliyle dikkat çeken şarkıcı, yedi yaşındaki kızımla, bakıcısının aracılığıyla konuştum. Kızımla konuşurken, Enes Batur'un sesi geliyordu. Enes yüzünden kızımın konuşması değişti. Erkek çocuğu gibi konuşuyor; kanka, ağabey gibi sokak jargonu kullanıyor. Bir anne olarak, Enes Batur, biraz daha üslubunu düzeltirse çok sevineceğim"

Şarkıcı Yeşim Erçetin, 'Kızımın konuşması ona benzedi' diyerek Enes Batur'a sitem etti

YEŞİM ERÇETİN KİMDİR?

1979 doğumlu olan Yeşim Erçetin 1996 yılında Neşe Erbek mankenlik ajansında profesyonel mankenlik yapmaya başladı. Sonrasında HBB (Sporazzi), Kanal 6 (Top Secret), Best Tv (Yeşim), MMC(1'den 3'e) adlı programları sundu,. Show TV (Zeynep), Kanal D (Sensiz Olmuyor), Kanal D (Serseri) gibi dizilerde de oyunculuk yaptı. Ozan Orhon ile olan evliliğinden 7 yaşında Yağmur adında bir kızı var.

Şarkıcı Yeşim Erçetin, 'Kızımın konuşması ona benzedi' diyerek Enes Batur'a sitem etti

Yeşim Erçetin 2010 yılında evlendiği Emre Matraş ile olan 5 senelik evliliğini bitirme kararını aldığını açıkladı. "Aşk İçin" albümünün yapımcılığını Gürol Ersaraç, prodüktörlüğünü Yeşim Erçetin üstlendi. Albüm Ozan Video etiketiyle 2006 yılında tüm müzik marketlerdeki yerini aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Enes Batur Nişantaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (36)

Tülay YILMAZ:

Sn. Cumhurbaşkanım lütfen bu ve bunun gibi çocukları durdurun çocuklarımıza çok kötü örnek oluyorlar, bu konuyu devlet yetkililerimiz lütfen incelemeye alsınlar

41
9
yanıtYanıtla
hazretleri:

tamam canım hemen ilgileniyorum

yanıt7
yanıt2
herkes kendi işinde bacım:

taaaaabi tabii. hemen ilgileniyorlar.

yanıt12
yanıt3
ghm:

Bu adamın ne özelliği var da fenomen olabildi, çok garip!

18
2
yanıtYanıtla
odtt:

karı gibi saçını boyamış

yanıt6
yanıt1
fatma:

izletmiyorum çocuklarıma

19
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Bravo! size Fatma Hanım:) Hayırlı günler dilerim.

yanıt11
yanıt1
ENES BATUR:

ÇOKTA FİFİ

yanıt6
yanıt14
aras:

aynen abi

yanıt0
yanıt0
X-ray:

Bütün gereksiz insanlar YouTuber olmuş millette izliyor

19
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title