Haberler

Rüzgar Erkoçlar, cinsiyet değiştirdiği için kendisini eleştiren takipçisini ifşa etti

Güncelleme:

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, sosyal medya hesabından kendisine cinsiyet değiştirme operasyonu üzerinden kötü yorum yapan bir takipçisini ifşa etti.

Genç oyuncu Rüzgar Erkoçlar, yıllar önce cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdi. Şimdilerde evli olan Erkoçlar, yıllar geçmesine rağmen kendisi hala ameliyat olması konusunda eleştiren bir takipçisinin mesajını Instagram'dan paylaşarak tepki gösterdi.

"DÜNYANI, AHİRETİNİ MAHVETTİN"

Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Erkoçlar, bir sosyal medya kullanıcısının kendisine yolladığı 'Mahşer günü nasıl hesap vereceğini hiç düşündün mü? Biraz midem bulanıyor ve acıyarak seyrediyorum seni. Sayın hem kadın hem erkek. Senin sonun da aynı Bülent Ersoy gibi ortada sürünen yaşlı bir fosil olacaksın, ne evliliği ne çocuğu. Dünyanı, ahiretini mahvettin' şeklindeki mesajı ifşa etti.

Rüzgar Erkoçlar, cinsiyet değiştirdiği için kendisini eleştiren takipçisini ifşa etti

"BÖYLE DENSİZLERİ PAYLAŞACAĞIM"

Rüzgar Erkoçlar, kendisine gönderilen mesajı Instagram hesabından paylaşarak "Böyle birkaç densiz var, artık paylaşacağım bunları, insanlar canıyla uğraşırken dışarıda, bunların kafa hala burada" dedi. Kendisini eleştiren kişiye "Güzel sev" diyerek uzun bir tavsiye mesajı gönderen Erkoçlar, yazısını takipçileriyle de paylaştı.

Kendisine gelen destek mesajları için teşekkür eden Rüzgar Erkoçlar, bunu farkındalık yaratmak için yaptığını ve bu tarz yorumların kendisini çok da etkilemediğini de sözlerine ekledi.

Rüzgar Erkoçlar, cinsiyet değiştirdiği için kendisini eleştiren takipçisini ifşa etti

Rüzgar Erkoçlar, cinsiyet değiştirdiği için kendisini eleştiren takipçisini ifşa etti

Rüzgar Erkoçlar, cinsiyet değiştirdiği için kendisini eleştiren takipçisini ifşa etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (78)

Okuyan:

Dunyanin sonu geliyor, bu da kiyamet alametlerinden biri- erkekler kadin oluyor, kadinlar erkek. Igrenc

16
119
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

ALLAHIN VERDİĞİ CİNSİYETİ BEĞENMEYİP DEĞİŞTİRMEK. BU NASIL BİR DÜŞÜNCE ANLAMAK ZOR.TOPLUMUN YÜZDE 99 U BUNU REDDEDER DİĞER YÜZDE BİRİDE BUNU YAPANLARDIR ZATEN. ALLAH AKIL VERSİN HERKESE

18
64
yanıtYanıtla
YEL ERKOÇLAR:

YANİ BEN BU YAZIYI YAZAN ARKADAŞIMIZA SONSUZA KADAR KATILIYORUM. BAŞIMIZA GELEN MÜSİBETLER HANİ DEMİŞSİN YA İNSANLAR CANIYLA UĞRAŞIYOR DİYE SEN VE SENİN GİBİ LUT KAVMİ ARTIKLARI YÜZÜNDEN. YAPTIGIN İŞ İŞ DEĞİL BİDE ELEŞTİRİLMEYİ KABUL ETMİYOSUN ŞİPŞAK

71
9
yanıtYanıtla
FIRTINA ERKOÇLAR:

Bir yanda , Hasan''ın yaptığından Hüseyin''i sorumlu tutmayan Allah . Diğer yanda , bazı kişilerin yaptığından bazılarını sorumlu tutup , üstüne üstlük bin, bir musibet vermeye çalışan '' YEL ERKOÇLAR ''denilen bir zavallı . . . . Ve de at gözlüğü takan dokuz adet koyun . Hadi hayırlısı . .

yanıt5
yanıt41
asdsa:

dinci yobazlar bastı burayı kaçınnn

yanıt27
yanıt14
vatantas:

bunun töbeside olmaz bakın göreceksiniz ilerleyen senlerde bunlar artacak adam dogru söylemiş lut kavnine dönmüşüz kadın erkek oluyor erkek kadın erkek erkege evleniyor allah sıla etsin inş ahretini mah etmişsin bu şirk e girer allah seni nasıl yaratmışsa odur ya hayırlı bayramlar

8
50
yanıtYanıtla
cvp:

ölüm döşeğine kadar her şeyin tevbesi olur ama Allah kabul eder mi etmez mi orasını bilemem bu neden böyledir asıl olan cennet toplumuna uyum sağlayıp sağlayamayacağı olduğu için böyledir eğer sağlayabiliyorsa dünyada tüm yaptıkları af edilebilir tam tersi kibirli ve merhametsiz insanlar cennete ne amel işlerse işlesin giremez kibir insanı küçük görme merhametsizlikte dünyada sana karşı yapılanı af edememedir bu durumdaki 2 kişi cennette komşu olursa cennette cinayet işlenir buna müsade edilmez

yanıt1
yanıt0
fasafiso:

sizene kardeşim herkezin özel hayatı kendini bağlar

12
29
yanıtYanıtla
Turan Çiçek:

Neyi ifşa ettin ? Yazan arkadaş , 1milyon haklı . Bende sandı buna yürüyen kızları ifşa edecek

30
9
yanıtYanıtla
Ts:

Aynen

yanıt3
yanıt2
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title