Haberler

Canını hiçe saydı, iş yerine sığınan kadını Emine Bulut gibi olmasın diye ölümden kurtardı

Güncelleme:

İstanbul'da bir kafeteryada kendisini öldürmek isteyen kişiden kaçarak kafenin mutfağına sığınan kadını, iş yeri sahibi kadın kurtardı. Esnafın kahraman olarak nitelendirdiği iş yeri sahibi, "Onun yardım çığlığını o an katledilen Emine Bulut'a benzettim. Bir kadın cinayetine engel olduğuma inanıyorum." dedi.

Yeşilköy'de bir kafeteryada kendisini öldürmek isteyen kişiden kaçarak kafenin mutfağına sığınan kadını, iş yeri sahibi kadın kurtardı. Yaşanan arbedede iş yeri sahibi kadın elinden yaralanırken, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 16.00 sıralarında Bakırköy Yeşilköy'de bir kafeteryada yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kafeteryada oturan ismi öğrenilmeyen bir kadının yanına elinde bıçak olan Hakan D. yanaştı. Önce tehditler savuran saldırgan Hakan D. ardından kadını darp etmeye başladı. Kadın, saldırganın elinden kurtularak kaçmaya çalıştı.

"BENİ ÖLDÜRECEKLER YARDIM EDİN"

Kafenin mutfağına geçerek "Beni öldürecekler yardım edin" diye çığlık atarak mutfakta bekledi. O sırada saldırgan Hakan D. elinde bıçakla mutfağa gitmeye çalışınca iş yeri sahibi Azize Güler ve çalışanlar şahsa engel olmaya çalıştı. İş yeri sahibi ve çalışanlara tehditler savuran saldırgan, güçlükle uzaklaştırıldı. Bu sırada yaşanan arbedede Azize Güler elinden bıçakla yaralandı.

Canını hiçe saydı, iş yerine sığınan kadını ölümden kurtardı

"YARDIM EDİN BENİ ÖLDÜRECEKLER' DEDİ

Olay anında yaşananları anlatan Azize Güler, "Olay 16.00 sıralarında oldu. Bir arbede yaşandı ondan sonra bir kadın mutfağıma sığınarak 'Yardım edin beni öldürecekler, koruyun beni' dedi. Ondan sonra 24-25 yaşlarında bir genç çocuk 'Çekilin lan' diye bağırarak koşarak mutfağına girdi. Ben de 'Mutfağıma giremesin' dedim. Elinde bıçak vardı görmedim. 'Mutfağıma giremesin böyle bir hakkın yok' dedim o da 'ceza evinden yeni çıktım. Ha bir ha iki ha üç hiç fark etmez' dedi. Bıçağı salladı benim serçe parmağımı denk geldi, 8 dikiş atıldı. Boşluk bölgelerimde de ölümcül yaralarım var. Girseydi ölümcül olacaktı karın boşluğunda iki yara var" dedi.

Canını hiçe saydı, iş yerine sığınan kadını ölümden kurtardı

"BİR KADIN CİNAYETİNE ENGEL OLDUĞUMA İNANIYORUM"

"Ben kadının canını kurtardığıma inanıyorum" diyen Güler, yaptığından da gurur duyduğunu belirterek, "Onun yardım çığlığını o an katledilen Emine Bulut'a benzettim. Bir kadın cinayetine engel olduğuma inanıyorum. Bununla da gurur duyuyorum. Biz 155 aradık, geldiler aldılar. Ben de hastanedeki tedavimden sonra karakola giderek şikayetçi oldum. Ben hakkımı sonuna kadar savunacağım, sonuna kadar da arayacağım bu olayın peşini de bırakmayacağım" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Yeşilköy Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

KÜBRA:

TEŞEKKÜR EDERİZ GÜZEL BİRŞEY YAPTIN AMA ŞİMDİ NE OLACAK BİLİYORMUSUN. O ADAM SENİN BAŞINA BELA OLACAK. HAPİSTEN ÇIKACAK ZATEN ADALET YOK . . ÇIKTIĞINDA İLK SENİ BULACAK. . DERTSİZ BAŞINA DERT ALDIN YANİ. . GEÇMİŞ OLSUN

16
92
yanıtYanıtla
cesur yürek:

sonunu düşünen kahraman olmaz küboş. . .

yanıt38
yanıt2
...:

korkak

yanıt22
yanıt3
Pınar ALAKUŞ ( İZMİR ):

Doğru dedin Cesur Yürek alkışlıyorum . . . . Hapisten çıkıp başımıza bela olacak diye orda birinin ölümünü izlemek doğrumu ? Sonra nasıl uyur insan , kafasını nasıl koyar yastığa , o sahne hep gözünün önüne gelmez mi ? Korkarak yaşanmaz bu hayat sevgili Kübra , kaldı ki aynı olayı sende yaşayabilirdin . Valla çok iyi yapmışsın ablam ben olsam bende bulaşırdım aynısını yapardım gücümün yettiğince . Yeşilköy''e gelip kahveni içecem söz sana . . . . .

yanıt18
yanıt1
mel:

ne saçma bir bakış açın var. iyi ki Türkiyenin geri kalanı senin gibi düşünmüyor. bu tür köhne zihniyetler yüzünden insanlar bu kadar cesur. Katil potansiyellilere böylece yol açmış olduğun için yazıklıyorum seni. . .

yanıt33
yanıt1
kübraya cevap:

yani diyorsun ki bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Sırf bana salça olacak diye engel olabileceğim duruma aman bana dokunmasınlar diye engel olmamak. Sen kimsin biliyormusun emine bulut cinayetinde olay anını sadece kameraya çekmekle yetinen 1000 insandan birisin. İnsanlığından , vicdanından utan. Allah senin eline kimseyi düşürmesin. !

yanıt16
yanıt0
Beyin bedava:

Ne olacağını ben sana söyleyim kardeş . Diyorsun ya o ablanın başına bela olacak diye ona geldiğinde bir başka cesur iyi insanda ona koşacak yardım edecek iyilerde kötüler kadar cesur oldukçada bu böyle gidecek . SENİN GİBİ TAVUKLARDA OTURUP İZLEYECEK GURURSUZCA

yanıt4
yanıt1
Derviş Baba:

Helal olsun . Helal olsun Mangal gibi yürek var. Polislerin koruyamadığını bu bacımız korurdu.

35
1
yanıtYanıtla
Optima:

Allah razı olsun ablam senden

29
1
yanıtYanıtla
Türk:

Vericen müebbet hapis cezasını içerde çay demlesin ömür boyu. Bu nedir böyle ya ortalık cezaevine girip çıkmış katil dolu. Nası olsa çıkıyorum diyor.

27
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title