Haberler

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile Tarkan'ın yıllar önce çekilen fotoğrafı Instagram'da beğeni topladı

Güncelleme:

Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisinde Işık rolünü oynayan İpek Filiz Yazıcı, sosyal medya hesabından yıllar önce Tarkan'la çekilen fotoğrafını paylaştı. Genç oyuncunun pozu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Netflix'in yeni Türk dizisi Aşk 101'in Işık'ı İpek Filiz Yazıcı'nın yıllar önce Megastar Tarkan'la çekilen fotoğrafı sosyal medyaya damga vurdu. Genç oyuncunun Instagram hesabının hikaye kısmından paylaştığı fotoğraf kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile Tarkan'ın yıllar önce çekilen fotoğrafı Instagram'da beğeni topladı

19 yaşındaki İpek Filiz Yazıcı, Aşk 101 dizisinde Işık karakterini oynuyor. Yazıcı dizide masum, aşka inanan ve çalışan bir öğrenciyi canlandırıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram Tarkan Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (27)

Avni:

kız güzelmiş.yol yakınken bu film işlerini bırak.evlen.çelik çocuğa karış.bu millete hayırlı evlatlar yetiştir.

67
18
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Sen ne zaman evleniyon Avni

yanıt7
yanıt1
Yorumcu:

Sabahtan akşama kadar burada yorum yazacağına git çalış seninde olur

yanıt10
yanıt0
Avni:

1,5 aydan bu yana çalıştığım işyeri kapandı.günlük 75 tlye çalışiyordum.parasız adama akıl veren çok oluyor.

yanıt15
yanıt1
fdfdf:

geleceğin yollusu sanata adım etmış

14
33
yanıtYanıtla
Avni:

mustafa sandal villayı 29 trilyona satışa çıkarmışsın.kaç para yardım yaptın la

30
1
yanıtYanıtla
.....:

Bu diziyi izlemeyin ve kesinlikle Cocuklariniza izletmeyin. Gelecek nesiller icin iyi olmaz. Para icin bu çarkin icinde olup kendilerinede oyuncu diyenlerede yaziklar olsun.

12
10
yanıtYanıtla
Balçovalı:

Yeni Zelendalı kız arkadaş arıyorum.Ayşegüle benzemesin.

10
3
yanıtYanıtla
Karşıyaka 35,5:

Tamam

yanıt1
yanıt0
Karşıyaka 35,5:

Ayşegül sondakikahaberde yorum yazıyor arasıra

yanıt2
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title