Haberler

Oyuncu Bülent Çetinaslan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil oldu

Güncelleme:

Yıllar önce yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinin Oktay'ı Bülent Çetinaslan, ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu.

Onur Tan'ın yönetmenliğini üstlendiği, Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Burak Sergen'in başrol oynadğı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Sanem Çelik ve Olcay Yusufoğlu'nun ardından yeni bir oyuncu daha katıldı.

MÜJDEYİ MENAJERİ DUYURDU

Yıllar önce yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Oktay karakteriyle adını duyuran Bülent Çetinaslan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu. Müjdeli haberi duyuran oyuncunun menajeri "Değerli oyuncu Bülent Çetinaslan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna. Hayırlı olması temennisiyle" dedi.

Oyuncu Bülent Çetinaslan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil oldu

BÜLENT ÇETİNASLAN KİMDİR?

Türk tiyatro ve dizi oyuncusu Bülent Çetinaslan, 25 Mayıs 1974'te Ankara'da doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimini Ankara'da tamamlayan Bülent Çetinaslan, 12 yıl boyunca çeşitli takımlarda profesyonel voleybol oynadı. Çetinaslan, oyunculuk eğitimine Ayla Algan ile başladı.

Daha sonra Kenter Tiyatrosu'nda eğitimine devam eden oyuncu; 21 yaşındayken Çiçek Taksi dizisinde rol aldı. Ardından Melekler Adası ve Acı Hayat dizilerinde de rol almıştır. Arka Sıradakiler dizisinde "Oktay" karakteriyle tanınmıştır. 2007-2012 yılları arasında Arka Sıradakiler adlı dizide Oktay karakterini canlandırdı.

Oyuncu Bülent Çetinaslan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Çetinaslan Arka Sıradakiler Burak Sergen Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Öz Yurdumda benmiyim yabancı:

Suriyelilere vatandaşlık verilmesin. Mülk alamasın.

7
1
yanıtYanıtla
sen yabancısın:

geçen depremde toprağı eliyle kazanda suriyeliydi. bu ülkede 1000 yıldır sığınan herkes buralıdır, rus zulmüne uğrayan çeçende çerkesde, bulgar zulmüne uğrayanda. . . .

yanıt3
yanıt2
Grande:

Şu bed suratlı da oyuncu oldu ya pes

1
4
yanıtYanıtla
Kahramankentli:

5 haftadır oynamıyor dizi. diziden soguttular. edho yılbaşını nerde kutluyorsa bitmedi bir türlü tatilleri.

3
0
yanıtYanıtla
uCube:

Daha geçen bu adam için yorum yazmıştım haberine, demek ki adamı hemen kaptınız he. İyi de son hali beyaz saçlı haberiydi. Çok bekledi bekledi güzel diziye dahil oldu, Tufanın adamı olarak girecek sanırım. ;))

0
0
yanıtYanıtla
DELİ SAVAŞ:

vaybeee biteli kaç sene oldu arka sıradakilerin çocukluğumuzun dizileri

0
0
yanıtYanıtla
adalet:

fılm bozuldu desenize

0
0
yanıtYanıtla
CİMBOMLU:

DİZİ İÇİNE REKLAM KOYMAK NERDEN ÇIKTIYOK VALİDE HANIMIN BOYNU AĞRIYOR MİNE ONA MASAJ YAPIYOR. . . . ZETEN REKLAM ARASI DİZİ YAPIYORSUNUZ HİÇ OLMAZSA DİZİDEDE REKLAM YAPMAYIN. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title