Haberler

Liverpool'dan 20 milyon euroluk Abdülkadir teklifi

Güncelleme:

Avrupa kulüpleriyle adı anılan Trabzonspor'un genç yıldızlarından Abdülkadir Ömür için sürpriz bir iddia geldi. Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Liverpool'un Abdülkadir için 20 milyon euroluk bir teklifte bulunacağı öğrenildi.

Trabzonspor'un gözdesi Abdülkadir ve Yusuf'un peşini Avrupa'nın ünlü kulüpleri bırakmıyor. Karadeniz ekibinin bu sezon Avrupa Ligi'nde vitrine koyma ve daha iyi bir paraya satma hesapları yaptığı Yusuf ve Abdülkadir için yine cazip teklifler var.

İngiliz basınının iddiasına göre Abdülkadir Ömür'ü, İngiliz devi Liverpool istiyor. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan ve İngiltere'de de şampiyonluğu kıl payı kaçıran Liverpool'un, 20 yaşındaki Trabzonspor'un yıldızı için 20 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu, görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Liverpool'a yakın haber kanalları, 'Türk Messi' benzetmesi yaptıkları Abdülkadir'in çok özel yeteneklere sahip olduğunu da vurguladı.

UĞURCAN DA MERCEK ALTINDA

Akşam'da yer alan habere göre; İngiliz ekibinin temsilcileri geçen sezon da Abdülkadir'i yakın takibe almış, devre arasındaki transfer döneminde benzer söylentiler gündeme gelmişti. Abdülkadir Ömür geçen sezon ligde ve diğer kulvarlarda toplam 32 karşılaşmaya çıkmış, 5 gol ve 10 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Liverpool'un Karadeniz ekibinden sadece Abdülkadir'i değil, kaleci Uğurcan'ı da istediği öne sürülüyor. Trabzonspor'un genç kalecisinin de daha önce Kırmızılar'la ismi anılmıştı. Erce'nin transferi de Uğurcan'ın satışı için bir hazırlık olarak görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdülkadir Ömür Trabzonspor Liverpool Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

öyle iste:

lan ver gitsin tutup tutup tursusunu mu kurcaksiniz hayret birsey. . sanki trabzon sampiyonluga oynuyor. . 20 milyon bi türk oyuncusu icin cok cok cok iyi para. . bidahaki satisindan pay al yeter der artar. . yusuf de gitmeli. . .

19
19
yanıtYanıtla
Lazo:

Senin Trabzonsporlu olmadin belli,ulan dingil, fener 20yaşimdaki oyuncuyu 17 satdi, ama ligde ne yapti? Kac maci var kac golu var kac asissti var? Yusufun 3/1 abduşun 4/1 , calim yentenği yok ara pas yok şut yok, yani elmas birak 17 , fener 7 bilem razi olurdu, göreceksin elmasdan bir bok olmaz, demedi deme, sen yusufun attiği golu gördünmü, füze gibi şut, abduş messi,tabi türkiye icin cook büyük paralar,ama unutmaki bu futbolcu bu sene üstüne koymalari büyük ihtimal, hem daha gencler bu sene üstğne korlarsa 30 koymazlarsa bilem 15 alan olur analadinmi?

yanıt7
yanıt3
Hamzaaa:

asıl Trabzon sporlu olsan bu transferlere olumlu bakardın çocuk gidip hayatını kurtarsın ne diye engel oluyorlar ki ?? yusuf diyorsun dünkü golden sonra ki yüz ifadesinde ne kadar mutsuz olduğunu belli ediyor adam gitmek istiyor ama izin yok ilerde formdan düşsün o zaman bakalım beğenmediğin bu fiyatlarla kapıyı kim çalacak ha konu elmas a gelince Napoli yetkillileri senin kadar düşünemiyor ne yapacan. . .

yanıt5
yanıt5
FENEVLİ:

SATMAYIN SATMAYIN YUSUFLA BUNU SATMAYIN ELINIZDE PATLASIN DA GORUN

10
22
yanıtYanıtla
Lazo:

Salak 30 yaşindaki futbolcudanmi konuşuyoz burda? Bunlarin her zaman alicilari olur, hele bu sene bir tik daha üstüne cikarlarsa birak 17-20 ozaman 30 -40 kadar cikarlar, unutma uefa oynamadan bu rakamlara ciktilar, bir de uefa da atsinlar bir iki tane bak ozaman sen fenerli,ama doğru sizd gecen seneden bir eziklik var, yazik oldu düşmediniz,korkmayin bu senede herhalde 5-10 arasi kalirsiniz, hele yanal size bir koyacakki, isyan etceksiniz

yanıt8
yanıt2
ceketli mehmed hoca efendi hazretleri:

orada oynayamaz, emre mor gibi balon oyuncu

3
23
yanıtYanıtla
Emre:

SAKIN ! 20m ne ya? Türk olmasa en az 50''ye giderdi. 30''dan aşağıya vermeyin

18
3
yanıtYanıtla
yiğit alp:

bu gençler kalite

15
2
yanıtYanıtla
Bu ne:

Abdülkadir için 20 uygundur. Ama Yusuf Yazıcının değeri en az 50 Milyon. Yusuf daha komple ve fizikli bir futbolcu.

4
6
yanıtYanıtla
bayram:

Tam tersi. İkisi de şu an avrupada oynuo olsaydı. Abduş 40 yusuf 30 ederdi en az.

yanıt8
yanıt1
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title