Haberler

    Beşiktaşlı Ljajic, Performansıyla Parmak Isırttı

    Güncelleme:

    Beşiktaşlı yıldız Adem Ljajic, Ankaragücü maçındaki performansıyla beğeni topladı.

    Ankaragücü karşısında deplasmanda elde edilen 4 gollü galibiyet Beşiktaş'ta moralleri yerine getirdi. Siyah-beyazlılarda üç puanın yanı sıra yıldızlaşan bazı isimler daha çok sevinç yarattı.Bu isimlerin başında da Adem Ljajic geliyor. Sırp yıldız transfer olduğundan beri en iyi maçını oynarken, 79 dakika sahada kalıp geceye damgasını vurdu.

    1 GOL 1 ASİSTLE GÖZ KAMAŞTIRDI

    Anderson Talisca sonrası forvet arkasında boşluk yaşayan Kartal, ilk kez Ljajic ile rahat bir nefes aldı. 27 yaşındaki futbolcu, oyunda kaldığı süre boyunca yaptığı 1 gol ve 1 asistin yanında diğer istatistikleriyle de göz kamaştırdı.Rakip kaleye toplam 5 şut gönderen Ljajic, 1'i direkten dönen topu olmak üzere attığı gol ve performansıyla alkışları topladı. Paslarıyla arkadaşlarını 4 kez gol pozisyonuna sokan tecrübeli oyuncu, Güven Yalçın'a da şık bir asist yaptı. Yüzde 88'lik pas isabetiyle de sahanın en iyilerinden olan Ljajic, geldiğinden bu yana en iyi maçını oynadı.

    PERFORMANSIYLA BEĞENİ TOPLADI

    Savunmada da boş durmayan Sırp oyuncu, 2 kez top kaparak ciddi bir etki bıraktı. Saha dizilişinde de oyun kurucu bölgesine gelen Adem Ljajic, oyunu yönlendirme, pas dağıtımı, hücuma destek ve çift yönlü tarzıyla beğeni topladı. Yetenekli futbolcu, Beşiktaş formasıyla ilk kez gol ve asist yaparak adeta kendini buldu. Son dönemde çok formda olan Ljajic, UEFA Uluslar Ligi'nde Sırbistan Milli Takımı ile de 2 maçta 2 gol bularak adından söz ettirmişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Adem Ljajic Ankaragücü Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (6)

    bjk li:

    arkadaşlar bir mac la adamı göklere çıkarayın

    8
    7
    yanıtYanıtla
    bjk li jocuk:

    hayırlısı olsun

    yanıt1
    yanıt1
    KARA MAMBA):

    ADAMA FIRSAT VERİLSE DAHADA GÜZEL ŞEYLER YAPICAK AMA HAYIRLISI BAKALIM ARTIK

    13
    0
    yanıtYanıtla
    ABARTMAMALI:

    Bu adamda daha büyük kapasite var daha iyisini yapması için istediği özgürlüğün tanınması gerekir.

    7
    0
    yanıtYanıtla
    Ssee:

    Tam mevkisini almira devam gelsin

    7
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    adam milli takımda gol atınca açıldı

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title