Haberler

Kayserili avukat, Nihat Özdemir hakkında suç duyurusunda bulundu

Güncelleme:

Kayserili bir avukat, TFF Başkanı Nihat Özdemir hakkında birden çok insanı taksirle yaralamaya sebebiyet verme yüzünden suç duyurusunda bulundu.

Kayserili avukat Seyit Halil Yüzgeç, ligleri ertelemeyerek bir süre seyircisiz oynatan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir hakkında birden çok insanı taksirle yaralamaya sebebiyet verme yüzünden suç duyurusunda bulundu. Fatih Terim'in basın toplantısında uyarmasına rağmen ligleri bir süre ertelemeyen TFF Başkanı Nihat Özdemir hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirten Avukat Seyit Halil Yüzgeç "Futbol Federasyonu yaşanan süreçte liglerin seyircisiz oynanması kararından sonra Fatih Terim'in açıklamalarıyla özellikle uyarılmış olmasına rağmen ligleri ertelemeyerek birçok futbolcumuzu, spor camiasındaki birçok insanı ve orada çalışan top toplayıcısı çocuklardan diğer insanlara kadar Fatih Terim'in de birebir 'Benim çocuklarım' dediği sporcu ve ailelerini tehlikeye atmıştır. Çok ciddi sıkıntıya sokmuş ve çok sayıda hasta ve hastalıklar boğuşmasına sebebiyet vermiştir." dedi.

Kayserili avukat, Nihat Özdemir hakkında suç duyurusunda bulundu

"FATİH TERİM UYARMASINA RAĞMEN BİR BUÇUK HAFTA MAÇLARI OYNATMAYA DEVAM ETMİŞTİR"

Yüzgeç, "Buna ilişkin olarak da biz de Nihat Özdemir'in şahsına çünkü kendi şahsi açıklaması; 'Ben, kendim bu kararları alabilecek tecrübeye sahibim' diye bilinçli olarak da kendisi bir ifadede bulunmuştur. Bu süreçte bilinçli taksir olduğu kanaatindeyim. Zira sağlık bakanımızın, hükümetimizin yapmış olduğu çalışmalar çok nitelikli, korumaya dönük çalışmalara aykırı olacak şekilde ve Fatih Terim'in basın önünde kendisini uyarmasına rağmen bir, bir buçuk hafta maçları oynatmaya devam etmiştir. Çok sayıda oyuncuyu ölüm riski altına atmıştır. Bildiğiniz gibi Fatih Terim, Abdürrahim Albayrak gibi önemli isimler hastalanmıştır ve şuanda karantina altındadır. Bu henüz bizim bildiğimiz serüvende meşhur, bildiğimiz isimler üzerinden yapılan değerlendirme. Fatih Terim'in de açıklamalarında 'Bal ligindeki çocuklarımız ne olacak' dediği gibi alttaki liglerde birçok insan hayati tehlikeye atılmıştır. Bununla ilgili olarak 1'den çok insanı taksirle yaralamaya sebebiyet verme yüzünden Futbol Federasyonu başkanı Nihat Özdemir hakkında suç duyurusunda bulunduk. Gereğinin yapılacağını adli mercilerce beklemekteyiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Seyit Halil Yüzgeç Nihat Özdemir Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500

Yorumlar (12)

cesur avukat:

bu avukatı adalae bakanı olarak görmek istiyorum. korkmayan ürkmeyen sinmeyen bravo sana zenginlerden godamanlardan korkmadın

11
11
yanıtYanıtla
Dodo:

Bu şimdi avukat mı? Dostum keşke görüşebilsek, yüzüne tükürsem, ama şuan karantina var, tükürmeyeceğim, fakat uzaktan taş atılabilir. Senin cahilliğine ben ne desem ki?

7
11
yanıtYanıtla
Kebapçı selo:

Avukat efendi tazminatör virüsü maçtamı kaptı, varmı ispatın? Virüs kapan tazminatör neden karantina hastanesinde değil? Aslında yargıyı boşa oyalamaktan sana dava açmak lazım.

9
9
yanıtYanıtla
xx:

kesin olan f terim sizleri cook acitmis intikam pesindesiniz sikebahceliler

yanıt2
yanıt0
Ula iftiraco:

Devlet özel hastaneleri de pandemi hastanesi ilan etti. O terim tff nin parasını çocuklara bağışladı. Ohhhh.

yanıt0
yanıt0
Avukat:

Avukat sen yanlı konuşuyorsun neden direk fatih terim diyorsun herkes söyledi. tamam suçlular ama sen sadece fatih terim için şikayette bulunuyorsun başkası için degil. herkes bu ülkenin enladı sadece fatih degil. Ben siz galatatalılar çok katoliksiniz be.

7
7
yanıtYanıtla
gereksiz zaman kaybı:

arkadaşlar bu virüs dünyayı sarmışken yönetici ve idarecilerimiz bas bas bagırırken yurtdışı gelen izole etsin kendini diye şimdi ben çok merak ediyorum bir insan olarak üzülerek kimsenin virüs olmasını asla istemem ama bilim kurulumuz ve devletimiz o gün seyircisiz oynamaya izin vermiş ve vaka sayımız yok denecek kadar azdı ama bazıları açıklamalarında tff ye degil devletimize laf vurmaya çalışıyor ama tff üzerinden hiç hoş degil tff bence o gün olması gerekeni yaptı ve sonrasında iptal old

5
6
yanıtYanıtla
Türkkk:

LİGTE KORONANIN TEK SEBEBİ BU ADAMDIR...TAKSİRLE AZ BİLE TASARLAYARAK KASTİ YAPIŞMIŞTIR..

6
0
yanıtYanıtla
Esra:

Ne gereksiz bir avukat

1
5
yanıtYanıtla
SELMA GÜNESLI:

HIC BIRSEY OLMAZ CÜNKI ISTANBUL HAVA LIMANINI YAPAN SIRKETLERDEN BIRISI

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title