Haberler

76 Gündür Haber Alınamayan Yaşlı Adamın Cesedi, Sapasağlam Bulundu

Güncelleme:

Antalya'da 14 Nisan Cumartesi günü evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 75 yaşındaki Hasan Karaöz'ün cansız bedeni, 76 gün sonra Alara Çayı'nda bulundu.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 14 Nisan tarihinde kaybolan yaşlı adamın cansız bedeni, 76 gün sonra Alara Çayı'nda bulundu. Balık avlayan 2 genç tarafından cesedi bulunan Hasan Karagöz'ün bedeninin parçalanmadığı, kolundaki saatinin ise hala çalışır durumda olduğu bildirildi. Yaşlı adamın ablasının da 61 yıl önce kaybolduğu ve 6 ay sonra aynı çayda cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi.

76 GÜN ÖNCE EVİNDEN ÇIKTI, BİR DAHA GÖREN OLMADI

Gündoğmuş Kalecik Mahallesi'nde yaşayan ve 14 Nisan Cumartesi günü Kalecik Mahallesi'ndeki evinden ayrıldıktan sonra kendisinden 76 gündür haber alınamayan 75 yaşındaki Hasan Karaöz'ün cansız bedeni bulundu.

3 SAATLİK UĞRAŞLA YOLA ÇIKARTILDI

Gündoğmuş Saburlar Mahallesi'nde Alara Çayı'nda bir erkek cesedi bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine giden Hasan Karagöz'ün çocukları cesedin babalarına ait olduğunu teşhis etti. Olay yerine gelen Antalya İHH Arama-Kurtarma ve JAK Jandarma Arama Kurtarma ekipleri Hasan Karagöz'ün cansız bedenini Alara Çayı'ndan çıkardıktan sonra güç arazi şartlarında 3 saatlik zorlu bir çalışmanın ardından yola çıkardı.

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Cenaze aracına konularak Manavgat Devlet Hastanesine getirilen Hasan Karagöz'ün cenazesi, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

ABLASIYLA AYNI KADERİ PAYLAŞMIŞ

Hasan Karagöz'ün kolunda bulunan ve hala çalışır durumdaki saati oğlu Mehmet Karagöz'e teslim edildi. Babalarının cenazesini bulmanın acılarını biraz olsun hafiflettiğini belirten Mehmet Karagöz "Babam halam ile aynı kaderi paylaştı. Babam 12 yaşındayken çok sevdiği Dudu ablası kaybolmuş, cansız bedeni 6 ay sonra Alara Çayı'nda bulunmuş. Mezarı da Alara Çayı'nın hemen kenarında. Babam ablasını o kadar çok seviyormuş ki ilk kızına ablasının ismi olan Dudu ismini koydu. Dudu ablam evlenip evden ayrıldığında babam günlerce ağlayıp durdu. Ablası gibi kendisi de Alara Çayı'nda bulundu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hasan Karagöz Manavgat Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (13)

LANET GELE ŞU AKLIMA YAHU:

CESEDİN ÇÜRÜYÜP ÇÜRÜMEMESİ BULUNDUĞU ORTAMLA ALAKALIDIR VE İMANLA İLGİSİ YOKTUR Kİ İMANLA İLİŞKİLENDİRENLERDEDE AKIL YOKTUR VE ELHAMDÜLİLLAH ALLAHÜ TEALA O AKLI BANA ZİYADESİYLE VERMİŞTİR DİĞER HERKESEDE PİNTİ DAVRANMIŞTIR.

4
12
yanıtYanıtla
Tolgaa:

Acı dolu bir hikaye var haberde ama acınası beyinler nelere yorum yapmış. Keşke siz oksijen tüketmeseydiniz. Çünkü gerçekten bu oksijene ihtiyacı olan beyinler var...

11
0
yanıtYanıtla
otopsici:

adam yeni ölüp-öldürülüp atılmış olmalı. . . saat de sağlam satmış yanü. . . adamda deformasyon yoksa ceset yenudur. .

7
1
yanıtYanıtla
X-MEN:

türkce yazmasini dahi beceremeyenler türkceyi nasil okuyup anliyor hep hayret etmisimdir.

yanıt1
yanıt0
KIZILTUGAY:

ALPER! Rahmetli alkolikti nedemek yaa,bir müslüman hiç namaz kılmasa,hayatı boyuncada alkol kullansa yinede HZ.ALLAH onu affedebilir! Amaa 24 saat ibadet etse, bitaraftan da kul hakkı yese asla affedilmez! ALPER umarım anlarsın.

7
0
yanıtYanıtla
ecel:

Allah rahmet etsin. Bir detay daha var o da saat. Casio f91w efsane saattir.

1
5
yanıtYanıtla
ENESSON:

Malesef çok çabuk hükğm veriyoruz çok çabuk infaz ediyoruz herkesi. Aslını astarını tam bilmiyorsan dingil gibi konuşmayacaksın susacaksın

5
0
yanıtYanıtla
Güzel günler göreceğiz:

Kader

5
0
yanıtYanıtla
Zandar:

Yorumcular başka işiniz uok mu lan sizin? Sizden utanıyorum.

3
1
yanıtYanıtla
güneş:

Allahtan rahmet diliyorum.resimde ki kare bir lokma bir hırka gibi.En doğruyu yinede Allah bilir.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title