Haberler

Kardeşler Arasındaki Kavgada Cinayeti, Yeğen İşlemiş

Güncelleme:

Bursa'da, arsa paylaşımı nedeniyle kardeşler arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren Hasan Bozkurt'u, yeğeni İsmail Bozkurt'un vurduğu ortaya çıktı.

Bursa'da, arsa paylaşımı nedeniyle kardeşler arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren Hasan Bozkurt'u, yeğeni İsmail Bozkurt'un vurduğu ortaya çıktı. Olayın ardından amcası ve babasının birbirini vurduğunu belirten, şüphe üzerine gözaltına alınan İsmail Bozkurt, cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti.

İKİ KARDEŞ ARASINDA MİRAS KAVGASI ÇIKTI

Olay, dün Osmangazi İlçesi Dobruca Mahallesi'nde meydana geldi. Dedelerinden miras kalan arsayı paylaşmak için bir araya gelen Hasan Bozkurt (63) ile kardeşi İsmail Bozkurt (58) arasında tartışma çıktı.

Kardeşler Arasındaki Kavgada Cinayeti, Yeğen İşlemiş

ÇATIŞMADA 2 KARDEŞ YARALANDI

Tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada Hasan ve İsmail Bozkurt kardeşler yaralandı.

KURTARILAMADI

Yaralılardan İsmail Bozkurt Çekirge Devlet Hastanesi'ne, Hasan Bozkurt ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Hasan Bozkurt, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Kardeşler Arasındaki Kavgada Cinayeti, Yeğen İşlemiş

YEĞEN GÖZALTINA ALINDI

Polis ve sağlık ekipleri geldiğinde olay yerinde bulunan Halil Bozkurt, ifadesinde silah seslerini duyup geldiğini, babası ve amcasının birbirini vurduğunu söyledi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli davranışlarda bulunan Halit Bozkurt'u gözaltına aldı. Halit Bozkurt'un alınan el svabında barut izine rastlandı.

Kardeşler Arasındaki Kavgada Cinayeti, Yeğen İşlemiş

"AMCAMI BABAM DEĞİL, BEN ÖLDÜRDÜM"

Suçunu itiraf eden Halit Bozkurt, "Babam ve amcam, dedemden kalan arasa yüzünden sürekli kavga ediyorlardı. Dün de yine kavga ederken amcam yanında getirdiği av tüfeği ile babamı vurmuş. Ben de silah sesini duyunca koşarak gittim. Babamı yerde kanlar içinde yattığını görünce, beni de vurmasın diye yanımdaki silahla amcama doğru rastgele ateş ettim. Cinayeti babam değil, ben işledim" dedi.

Kardeşler Arasındaki Kavgada Cinayeti, Yeğen İşlemiş

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Halit Bozkurt, sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Bozkurt Halit Bozkurt Hasan Bozkurt Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (12)

Dürbünlü:

Toplumda Allah sevgisi proplemi var,,camilerde imamların yeteri kadar cemaatı aydınlattığını söylemek mümkün değildir..salla başı al maaşı,,,topluma hizmet sıfır.

21
8
yanıtYanıtla
Dürbünlùnün Asker Arkadasi:

Dürbünlü nasilsin: Hosgörü eksikligi var , Tepeden baslar diyecektim- Taksim aciklamasinda,konusmasinda,duyuluyor,tarafsizligi.Düsmana gerek kalmadi

yanıt0
yanıt0
türk:

camiler para toplama yeri olmuş. . . .

yanıt1
yanıt0
burası benim anavatanım:

neyin varsa sat baba bunun için söylenmiş mal bıraktı evlatlar kavgaya tutuştu biri öldü torun cezaevinde daha sonra neler olacak ALLAH bilir

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın,:

suratinda meymenet kalmamis pisligin simdi eline ne gecti öldurmekleallahin verdigi cani aldin mal mulk nedeniyle insan öldururmu

5
0
yanıtYanıtla
Adsiz:

O malın kime faydası olacak bu saaten sonra biri mezara biri ceza evine rabim malinda hayirlisini versin

5
0
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Mal mülk delisi insanlar, görüyorsunuz. Bunca sene çalışıp arsa almış, o arsa için bir oğlu diğerini öldürmüş. Mal mülk peşine düşmeyin, eninde sonunda gideceğiz. Şu an hayatta olan insanların hiç biri 100 yıl içinde bu dünyadan gitmiş olacak.

5
0
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Şu an hayatta olan insanların hiç biri, 100 yıl sonra bu dünyada olmayacak.

yanıt2
yanıt0
ALİ AGA:

Herşey faul. Kardeş kardeşle mal için kavga ediyor. Buda yetmezmiş gibi savaşa gider gibi silahlı olarak bir araya gelip birbirini öldürüyor. Yazık insanlık bitmiş.

4
0
yanıtYanıtla
seytan-is basinda:

seytan seviniyor cahil mal hirsi yüzünden biri mezara biri hapse yer kime kaldi

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title