Haberler

Karantinada olan Şeyma Subaşı, sevgilisinin saçlarını kesti

Güncelleme:

İstanbul'da karantinada olan Şeyma Subaşı, evde çıkamadığı için saçları uzayan sevgilisi Guido Senia'nın saçlarını kesti. Subaşı, bu anları da Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Uzun bir süredir Guido Senia ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, koronavirüsten korunmak için sevgilisiyle kendisini karantinaya aldı. Salgına karşı alınan önlemler kapsamında berber ve kuaförler kapatılınca eline tıraş makinesini alan Subaşı, sevgilisini tıraş etti.

"KESTİM AMA ÇOK AZ UCUNDAN"

Instagram'da 3 milyon takipçisi olan Şeyma Subaşı berberlik yaptığı anları da takipçileriyle paylaşarak "Gördüğünüz gibi hayatta kalmaya çalışıyoruz. Guido ne düşünüyor bilmiyorum ama bence iyi iş çıkardım. Gerçekten kestiğimi düşündü ama. Yani kestim ama çok az ucundan ucundan diyebiliriz. Çünkü ben de kendime güvenemedim. Ama olsun bana değişik bir gün gibi geldi" dedi.

Karantinada olan Şeyma Subaşı, sevgilisinin saçlarını kesti

KIZINI ÖZLEDİĞİ İÇİN GÖZYAŞLARIN BOĞULMUŞTU

Karantinada olduğu için uzun zamandır kızını göremeyen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde ağladığı bir fotoğrafı paylaşarak şunları söylemişti: Bu öyle 10 gün tatile gidip geldim gibi bir şey değil... Yaklaşık 1 aydır kızımı göremiyorum ve ne zaman göreceğimi bilmiyorum. Allah kimseyi evladından böyle ayrı bırakmasın. (Sağlıklı ve mutlu olması önemli olan biliyorum ama iste... Kalp ve boğaz düğümleniyor bir süre sonra...) Uçuşların açılmasını bekliyorum sadece ona kavuşmak için. Şu anda ağlıyorum ama birazdan modumu değiştirmek için müzik açıp spor yapıp dans edeceğim kendi kendime... Evet benim mod değiştirme çözümüm bu müzik-spor ve dans o yüzden senelerdir böyleyim ya... Sizin ki nedir? Kitap okumak mı? Dedikodu yapmak mı? Profilden profile girip sahte hesaplarla kötü yorum yapmak mı? Merak ettiğim için soruyorum okumaya çalışacağım cevaplarınızı (Ah bu arada dua ederim yazmak yok... O zaten en basta geliyor benim için yazmanıza gerek yok... )

Karantinada olan Şeyma Subaşı, sevgilisinin saçlarını kesti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Guido Senia Instagram Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (49)

Gül:

Bu tip saçma sapan haberler okumak istemiyoruz bize ne kimin kimi traş ettiğinden bu insanları bu kadar gündeme getirip konu edilmesinin bize ne faydası var

57
0
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Önceki gün kızımı özledim deyip ağlıyordu ne oldu . Göz yaşın sahte bile olsa bu kadar çabuk bitmemeliydi . Kızın küçük anlamaya bilir 13 yaşına gelsin sen onu sevgiline terci etmediysen oda seni terci etmeyip seni sorgulucaktır bundan hiç şüphen olmasın . Menfaat için yapıldığını anlıcak

45
0
yanıtYanıtla
sanane:

benım annem öldüğünde alt kata ındıgımızde bır muhabbet esnasında gulmeye basladık aglamak ve gulmek kardestır . hemen mazeret bulup ınsanları nasıl karalarsınız sızene bakmak gormek yorum yapmak zorunda değilsin. bır donup kendınıze bakın acı bırsey yasadıgınızda ne yapıyorsunuz yıllarca aglıyormusunuz ? kendınızı sorgulayın azcık

yanıt0
yanıt8
physicx:

senden anne olur ne de iyi bir eş. . . . para avcısı kukla

35
0
yanıtYanıtla
Avni:

islam aleminin mübarek berat kandilini kutlarım.

21
0
yanıtYanıtla
Merhaba:

Merhaba

yanıt0
yanıt0
Tankut:

Sağol Avni kardeş, hayırlı kandiller Herkese.

yanıt2
yanıt0
Avni:

hayırlı kandiller

yanıt2
yanıt0
Firat:

Allâh razi olsun. Yorum icin tam küfüre bascaktim neyse ki senin yorumuna okudugumda gereksiz günaha girmiyelim

yanıt1
yanıt0
HAVNi:

AVNi''ciiim, sana da hayırlı dingiller. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title