Haberler

Hal İşçisi, Hortumda Ağırlık Olsun Diye Tuttuğu Şemsiye ile Birlikte Uçtu

Güncelleme:

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde çıkan hortum sırasında, sebze halinde çalışan vatandaş iş yeri önündeki şemsiye ile birlikte havaya uçtu. Talihsiz hal işçisinin havaya yükseldiği anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Osmaniye'de oluşan hortum sırasında, sebze halinde çalışan Mehmet Ali Çanak, iş yeri önündeki şemsiye ile birlikte havalandı. Hortumun etkisini kaybetmesiyle düşen Çanak yaralandı. Akılalmaz olay, güvenlik kamerasına yansıdı.

Geçen 25 Mart'ta Kadirli'de fırtına çıktı. Fırtınanın ardından hortum oluştu. Hortumla birlikte Kadirli Belediyesi Sebze Hali'ndeki şemsiyeler, kasalar ve malzemeler savrulmaya başladı.

AĞIRLIK OLSUN DİYE TUTUNDUĞU ŞEMSİYEYLE HAVAYA UÇTU

Halde çalışan Mehmet Ali Çanak ve iki kişi, iş yerinin önündeki şemsiyeyi uçmaması için tutmaya çalıştı. Ağırlık olsun diye şemsiyenin ayaklarına çıkan üç kişiden ikisi indi. Çanak ise şemsiyeyle birlikte havalandı. Şemsiyeyle yaklaşık 10 metre havalanan Mehmet Ali Çanak, hortumun etkisini yitirmesinin ardından düşerek hafif yaralandı. Çanak'ın şemsiye ile birlikte havalanma anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

"HAVAYA YÜKSELDİKTEN SONRA DÜŞTÜ, ÇOK KORKTUK"

Olayı anlatan Kadirli Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Bülent Haytaoğlu, "Fırtına yaklaşık 10 dakika sürdü. Fırtına sonrası hortum meydana geldi. Şemsiye uçmasın diye, bir işçimiz ağırlık olsun diye şemsiyenin ayaklarının üzerine çıkıyor ve hortumun şiddeti burada ortaya çıkıyor. Şemsiye ve Mehmet Ali Çanak birlikte havaya yükseliyor ve yere düşüyor. Çok şükür ciddi bir durumu yok. Hepimiz çok korktuk" dedi.

İşte olay anından görüntüler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şemsi Tebrizi Osmaniye Kadirli Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (140)

?:

seçim olmadan nereye uçuyorsun dayı

33
2
yanıtYanıtla
Hortum:

tanzim satış bu olsa gerek

yanıt3
yanıt0
ecem:

iyi insanlar o iyi şemsiyelere binip uçup gittiler

25
1
yanıtYanıtla
UÇUK KAÇIK:

Kim demiş uçağımız yok diye . Lan biz iman gücüyle de uçarız . . . İniş takımları da var . . Yarabbi . . Beş kilo pirzola yedim vallahi.

23
1
yanıtYanıtla
Kadir:

Adam uçuyor dolar uçuyor 1aydır sokaklarda miting yapılıyor ayıp be Allah sonumuzu hayırlı etsin Avrupa’da seçimler olduğu zaman böyle bir görgüsüzlük yok herkesin zamanından işinden güçünde ediyorlar gerçekten sıktınız

14
4
yanıtYanıtla
Muhammet kavak:

Kadir habere bak senin.bahsettigin konuya.bak.sen.sandiga gitme

yanıt5
yanıt8
MULTAZA ASLAN:

OHBE SONUNDA UZAYA CIKICAK BİŞEY İCAT EDİLDİ

17
1
yanıtYanıtla
red:

ilk şemşiye ile uçma tarihe geçmiştir

18
0
yanıtYanıtla
UÇTU UÇTU ADAM UÇTU:

Uçağı , ali köfteri , dıroneyi bolonu gördükte gölgelikle uçan adamı ilk defa gördüm

15
3
yanıtYanıtla
nasa:

ilk uzaya giden türk bazarcı

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 140 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title