Haberler

Haftalık burç yorumları 2-8 Eylül: Burçları bu hafta neler bekliyor?

Güncelleme:

Haftalık burç yorumları haberimizde. Aysun Köşker Koç tarafından değerlendirilen haftalık burç yorumları ile aşk, para, aile ve sağlık konusunda neler yaşanacak fikir edinebilirsiniz. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarına dair 2-8 Eylül haftalık burç yorumları...

Astrolog Aysun Köşker Koç, haftalık burç yorumlarını sizler için değerlendirdi. Haftalık burç yorumları ile burcunuzda bu hafta sizleri neler bekliyor, size neler tavsiye ediliyor öğrenebilirsiniz. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunun 2-8 Eylül haftalık burç yorumları...

2-8 EYLÜL HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ : Sağlık, spor aktiviteleri ön planda olabilir. Yanlış anlamalardan kaynaklı olarak; iş ortamında, sizden üst pozisyondaki kişiyle sorun yaşayabilirsiniz. Yeniay etkisiyle, sorumluluk aldığınız konularda kalıcı değerler yaratabilirsiniz. Gayrimenkul ve aile konularında da şanslı etkiler mevcut.

BOĞA : Bekarlar için aşk, evliler için çocuk, herkes için de yaratıcılık ve sanatsal faaliyetler haftanın ana teması. Bazı konularda hayal kırıklığı ve yanılmalar söz konusu olabilir. Ancak yeniayın güzel etkileri ile; sorumluluk alınan ve emek verilen konularda istediğiniz noktaya gelmeniz mümkün.

İKİZLER : Aile, ev, arsa gibi konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeniay etkisiyle ev, arsa vb. alabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren ve sanatsal işlerden kazanç sağlayanlar için başarı gelebilir. Ancak; daha farklı sektörde çalışanlardan bazıları işten ayrılabilirler. Kadınlarla yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ : Kardeş ve yakın çevrenizle bolca vakit geçirebilir, kısa bir yolculuğa çıkabilir, elektronik cihaz veya araba vb. alabilirsiniz. Bazıları işten ayrılmak zorunda kalabilirler. Eşiniz veya ortağınız ile bir süredir devam eden sorunlarınıza yakın çevrenizden alacağınız destekle kalıcı çözüm bulabilirsiniz.

ASLAN : Maddi ve öz değer konuları haftanın teması. Çalışıp emek verdiğiniz işlerde, elde edeceğiniz ani fırsatlar sayesinde; istediğiniz derecede kalıcılık sağlayabilir, güzel başarılar elde edebilirsiniz. Kız kardeş veya yakın kız arkadaşınızla anlaşmak zor olabilir. Hafta sonu kendinize daha çok odaklanabilirsiniz.

BAŞAK : Hafta başında dışa dönük, perşembe gününden itibaren ise; daha içe dönük bir ruh haline girebilirsiniz. Uzun süredir sevdiği olan, bekar başaklar evlilik kararı alabilirler. Çocuklarıyla ilgili sorunları olanlar da; sorunlara kalıcı çözüm bulabilirler. Kadınlarla ilgili ufak hayal kırıklıkları olabilir.

TERAZİ : Hafta başında genel anlamda iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Çarşambadan itibaren ise; sosyal ortamlarda, arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Aile ve ev konularında bir süredir devam eden problemleri kökten çözebilirsiniz. Bekarlar, duygusallıkla yanılarak yanlış biriyle aşka düşebilirler.

AKREP : Hayattaki konumunuza odaklanabilirsiniz. Çarşambadan itibaren ise; ektiklerinizi biçeceğiniz güzel bir dönem. Bekarlar aşk ilişkilerinde hayal kırıklıkları yaşayabilirler. Kardeş ve yakın çevrenizden destek alarak; hukuk, eğitim, yurt dışı ile ilgili konulardaki sorunlara çare bulabilirsiniz.

YAY : Yurt dışı, hukuk ve eğitim konuları haftanın teması. Bu konulardaki olayları abartma meylinde olabilirsiniz. Ancak; geçmişte yaptığınız bazı maddi yardımlar sayesinde, bir süredir kazançlar konusunda devam eden sorunlarınızı çözebilirsiniz. Bu bulacağınız ek gelir veya kredi vb. ile olabilir.

OĞLAK : Ödemeler, kredi, miras, ameliyat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Duygu anlamında ise; hayatta olabileceğiniz en üst konuma gelme isteğinizin yüksek olduğu bir hafta. Sorumluluk aldığınız konulardaki hakedişlerinizi alarak; kalıcı ortaklı işlere girebilir veya evliliğe adım atabilirsiniz.

KOVA : Ortaklı işler veya evlilikle ilgili olaylara yoğunlaşabilirsiniz. Devam eden sağlık sorunlarınız varsa iyileşebilirsiniz. Eğer psikolojik olarak depresyondaysanız da; evcil bir hayvan sahiplenmeniz, kalıcı bir şekilde iyileşmenize vesile olabilir. Maddi anlamda ise, oldukça şanslısınız.

BALIK : Günlük rutinlerin yoğun olacağı bir hafta. Yakınınızdabulunan ve ortalığı karıştırmayı seven bir kadının etkisinden çıkmayı başararak ve sosyal çevrenizin de desteğiyle; geçmişten gelen problemleri çözebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkarmanız ve biraz da ben demenizin tam zamanı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Eylül Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Yenisoy:

Sıla hanım Evli adamla birlikte ol sonra da feministlik tasla kadının düşmanı yine kadınlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title