Haberler

Fenerbahçe-Alanyaspor maçında Ümit Öztürk'ten çok konuşulan penaltı kararı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'u konuk ettiği maçta Alanyaspor'un kullandığı penaltı çok konuşuldu. İlk olarak Papiss Cisse'nin vuruşunda Altay penaltıyı çıkardı. Ancak hakem Ümit Öztürk, Altay'ın çizgiye basmadığı gerekçesiyle penaltıyı tekrar etti. Bu pozisyona sarı-lacivertliler uzun süre itiraz etti.

Fenerbahçe ile Alanyaspor arasındaki maçın ilk yarısında tartışılan bir pozisyon yaşandı. Maçın 21. dakikasında Jailson'un eline çarpan top sonrası hakem Ümit Öztürk VAR'ın uyarısıyla pozisyonu izledi ve penaltı noktasını gösterdi.

CİSSE 2. VURUŞUNDA TOPU AĞLARLA BULUŞTURDU

Penaltı için Papiss Cisse topun başına geçti. Cisse'nin vuruşundaAltay Bayındır gole izin vermedi. Ancak Ümit Öztürk, Altay Bayındır'ın çizgiye basmadığı gerekçesiyle penaltıyı tekrar etti. Cisse bu kez topu ağlarla buluşturdu. Bu karara Fenerbahçeli futbolcular uzun süre itiraz etti.

Fenerbahçe-Alanyaspor maçında Ümit Öztürk'ten çok konuşulan penaltı kararı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Ümit Öztürk Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Nirvana:

Hakemin maçdaki tek hatası kaleci Altaya kurtardığı penaltı sonrası sarı kart göstermesi . Onun dışında muhteşem iyi bir maç yönetti . Hakemi tebrik ederim . O penaltı Altay öne çıktığı için değil , Fb li defans oyuncuları vuruşdan önce ceza sahasına girdiği için tekrarlanmalıydı . Ceza sahasına erken giren oyuncu dönen topa müdahele etti .

4
19
yanıtYanıtla
doğru:

sen bi göz doktoruna gitsene

yanıt18
yanıt2
Nirvana:

Bana göz doktoru tavsiye eden arkadaş , kuralları öğrenip biraz da düşünebilirse adil olarak haklı olduğumu anlar .

yanıt1
yanıt17
Ne diyon...:

Hakikaten senin göz doktoruna gitmen gerekli.. fenerbahcenin verilmeyen penaltisini görmemişsin belliki...

yanıt17
yanıt1
By EneS:

PENALTİLAR SADECE FENER MACLARİNDA TEKRAR EDİLİR... KOMEDİ TURKİYE LİGİ..

14
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

BU LİG TE ÇOK KIYIMLAR OLUYOOO

13
1
yanıtYanıtla
Fener kolik:

Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak

13
0
yanıtYanıtla
fb:

maçta dikkatten kaçan bir şey var nsakala geçen hafta yeni malatyaspor maçında direkt kırmızı kart yedi doğal olarak 2 maç ceza alınır nsakala kupada gs maçında çekti 1 maçı fb maçında nasıl oynuyor yada nasıl oynar çünkü her yerde direkt kırmızı kartın cezası minimum 2 maçtır eğer cezalı ise nsakala hükmen yenik sayılmalı alanyaspor

8
0
yanıtYanıtla
hakkı:

Kurallar Fener içindir hahaahaaa

3
3
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

hakemler koruyor mu))

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title