Haberler

Fatih Terim kameraman ile tartıştı, üzerine yürüdü!

Güncelleme:

Galatasaray'ın Real Madrid'e 6-0 yenildiği maçta Fatih Terim, bir ara sinirlerine hakim olamadı ve pilot kameramanın üstüne yürüdü ve kameraya vurarak açısını değiştirdi.

Real Madrid- Galatasaray maçı temsilcimiz için kötü başlayıp kötü biterken, Teknik Direktör Fatih Terim bir ara pilot kameranın açısına çok sinirlendi.

Real Madrid 3-0 öne geçtikten sonra Galatasaray kulübesinin yanındaki kameramanın kendisine odaklanmasına sinirlenen Terim, önce sözlü olarak uyarıda bulundu. İspanyol kameramanın kendisini karşılık vermesine sinirlenen Terim, kameramana doğru hışımla yürüdü.

Fatih Terim kameraman ile tartıştı, üzerine yürüdü!

KAMERAYI İTİP AÇISINI DEĞİŞTİRDİ

Pilot kameraya yansıyan görüntülerde Terim'in sinirlerine hakim olamayıp, eliyle iterek kameranın açısını da değiştirdiği gözlendi.

Terim'in mücadelenin ikinci yarısında ise daha sakin olduğu gözlendi. Oyuncularının yaptığı basit hatalarda ise Terim tepkisini gösterdi.

Fatih Terim kameraman ile tartıştı, üzerine yürüdü!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (93)

GÖKTÜRK:

HEP YAZDIM BU KAVGACI BİRİSİ YANİ FATİH HOCA VE BAZI YARDIMCILARI.SEYİRCİYLE HAKEMLE FEDERASYONLA KAMERAMANLA.HİÇ BİR ŞEY BULAMASALAR GÖLGELERİYLE KAVGA EDERLER.KAMERAMANLA KAVGA EDENDE GÖRDÜK.HAYRET BİRŞEY

85
1
yanıtYanıtla
SANLIIIIITUNCAAAAY:

garibim kameraman herşeyden habersiz tabi bilmiyoki zamanında 6 kasımda 6 tane daha yemişti acısı ona :)

67
15
yanıtYanıtla
bay b:

sen kimsin lan havalı havalı tavırlar senin bitirmezlermi bitirirler inşallah

60
7
yanıtYanıtla
TAFAX:

Arkadaş bu kadar kalitesiz bukadar kendini beyenmişlik olmaz. sen kimsin ki ekmek kazanmak için çaba sarf eden adama saldırıyosun. 6alatasarayın Salata hocası

62
2
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

TİRÜBÜNLERE OYNUYOR.KAMERAMAN İŞİNİ YAPIYOR NE YAPSIN.İLGİNÇ HAREKETLERİ ÇEKECEKKİ İLGİ ÇEKSİN.NORMAL DAVRANANLARI ÇEKMEZ ZATEN.

59
4
yanıtYanıtla
cank:

çıldır Ankarada yapılan deprem kupasında 6-1 yenildiğiniz maçta her gol yiyişinizde çıldırmıştın bu halin sana çok yakışıyor tarih 12. 12. 1976 o zamanlar malum takımın kaptanı ve liberosuydun Allah bu halini hiç eksik etmesin inşallah nice 6 Kasımlar faciları yaşaman dileklerimle

33
1
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

NE DİYON LA GEVŞEK. 6-0 YENİLDİK DİYE SEVİNİYORMUSUN? ÜLKE OLARAK DA PUAN KAYBEDİYORUZ. NİYE SEVİNİYORSUN FENERLİ?. TERİM NE YAPSIN ÇIKIP O MU GOL ATSIN. . AYRICA KAMERAMAN 3-0 DAN SONRA SÜREKLİ TERİM E ZOOM YAPARAK ADAMI TAHRİK ETTİ. TERİM HAKLI. AĞZINI BURNUNU DAĞITMADIĞINA DUA ETSİN

yanıt2
yanıt6
HAYDO:

BEN GALATASARAYI YILLAR ÖNCE BIRAKTIM BU ADAM YUZUNDEN. BENİ GALATASARAYDAN SOĞUTTU. SÜREKLİ MİRAS YEDİ. ULKEDE BAŞKA TEKNİK DİREKTORMU YOK. GALATASARAY. HİÇ BİR ZAMAN KURUMSALLAŞAMAZ BU KAFAYLA.

28
2
yanıtYanıtla
KRAL:

sahte kabadayıcık seniiiii. . . . . defol git de Türk futbolu temizlensin

26
3
yanıtYanıtla
tan gürkan:

basın mensuplarına siz kimsiniz diyen fatih terim değil mi

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title