Haberler

10 yaşındaki kızının yanında bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un katili hakim karşısına çıkıyor

Güncelleme:

Emine Bulut, eski eşi Fedai V, tarafından 10 yaşındaki kızının yanında boğazından bıçaklanmış, "Ölmek istemiyorum" diyerek can vermişti. Katil Fedai V, 9 Ekim'de ilk kez hakim karşısına çıkacak.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığınca Emine Bulut'un öldürülmesinin ardından soruşturma süreci etkin ve hızlı şekilde tamamlanarak 5 gün sonra iddianame hazırlandı. Kırıkkale'de 18 Ağustos'ta eski eşi Fedai V, Emine Bulut'u 10 yaşındaki kızının yanında boğazından bıçaklamış, "Ölmek istemiyorum" diyerek yaşama veda etmişti. Katil eski koca Fedai V,9 Ekim'de ilk kez hakim karşısına çıkacak.

"CANAVARCA HİSLE ÖLDÜRME"

Olayın faili Fedai V. (43) hakkında "canavarca hisle tasarlayarak öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame, aynı gün Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.
İlk kez 9 Ekim Çarşamba günü hakim karşısına çıkacak Fedai V. hakkında hazırlanan iddianamede, otopsi raporunda, Emine Bulut'un ölüm sebebinin kesici alet yaralanmasına bağlı büyük damar ve iç organ harabiyetinden gelişen iç ve dış kanama kaynaklı olduğu belirtildi.

ÇOCUĞUYLA GÖRÜŞMESİNİ ENGELLEDİĞİNİ ÖNE SÜRMÜŞTÜ

Fedai V, ifadesinde, eski eşi ve ailesinin çocuğuyla görüşmesini engellediğini, eşinin kardeşlerinin kendisini sürekli tehdit ettiğini ancak şimdiye kadar haklarında şikayetçi olmadığını öne sürdü.
Olay günü saat 16.00'da bir kafede Emine Bulut ile buluştuklarını anlatan Fedai V, eski eşinin tekrardan evlenmek istediğini söylemesi üzerine çocuğun velayetini kendisine vermesini istediğini ve bunun üzerine aralarında tartışma çıktığını ileri sürdü.

"HERKES DUYSUN"

Görgü tanıklarının, "Şüphelinin agresif bir tutumla kadınla tartıştığı, kadının ise şüpheliyi sakinleştirmeye çalışıp, sakince konuşmasını sağlamaya çalıştığı, şüphelinin eylemi gerçekleştirdikten sonra 'Bana çocuğumu göstermiyor, öldürdüm, herkes duysun' şeklinde bağırdığını" söyledikleri belirtildi.

BARIŞMAK İÇİN GELMİŞLERDİ

WhatsApp mesajlaşma kayıtlarında, olay tarihinden bir gün önce Emine Bulut'un tekrar evlenme durumundan Fedai V'ye bahsettiği, çocuklarının dershaneye yazdırılması ve evlenme durumuyla ilgili görüşmek için bir araya geldikleri kafede eski karı kocanın aralarında tartışma çıktığı ifade edilen iddianamede, tarafların ayrıldıktan sonra Menderes Caddesi'nde tekrar karşılaştığı, Emine Bulut'un iş yeri içerisine koşarak girdiği, arkasından gelen şüphelinin kadını yakaladığı ve pantolonunun cebinden çıkardığı bıçakla boğazından kesmek ve vücudunun çeşitli yerlerine bıçağı sokmak suretiyle öldürdüğü bilgisi aktarıldı.

İNDİRİM TALEBİ REDDEDİLDİ

İddianamede, şunlar kaydedildi:

"Şüphelinin maktuleyi yakalayarak boğazını kesmek ve vücudunun çeşitli yerlerine bıçak sokmak suretiyle 'tasarlayarak ve canavarca hisle adam öldürme' suçunu işlediği, mahkemenizce yapılacak yargılama neticesi verilecek kararda; şüphelinin daha önce de müştekiye hakaret etmesi sebebiyle hakkında kamu davası açılması ve şüphelinin suç işlemekten çekincesi olmaması sebebiyle hakkında takdiri indirim sebeplerinin uygulanmamasını, olay sırasında müşterek çocuğunun yanında olacağını bilmesine rağmen, suç işleme kararlılığında tereddüte düşmeyerek maktulenin hayati bölgelerine birden çok kez bıçak darbesi vurmak suretiyle canavarca hisle hareket ettiğinin gözetilmesi, şüphelinin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verilmesi, kamu adına talep ve iddia olunur."

NE OLMUŞTU?

Kırıkkale'de 18 Ağustos'ta eski eşi Fedai V. tarafından bir lokantada 10 yaşındaki kızının yanında boğazından bıçaklanan Emine Bulut, kaldırıldığı Yüksek İhtisas Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Kaçan Fedai V, Bahşılı ilçesi girişinde polis ekiplerince gözaltına alınmış ve ardından tutuklanmıştı.

Daha sonra olay anına ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayınlanması infial yaratmış, siyasetçiler, sanatçılar ve kadın sivil toplum örgütleri başta olmak üzere toplumun tüm kesimleri olaya tepki göstermişti.
Kaynak: AA / Güncel

Emine Bulut Kırıkkale 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

YUSUF:

La biz kimizde bu adamın hesabını soruyoruz bizle bi hesabı yok gebertin şunuda ahirette RABBİME hesabını versin

5
0
yanıtYanıtla
hia:

adalet yerini bulsun emsal bir karar olsun en büyük cezayı almalı pislik herif

4
0
yanıtYanıtla
dede:

katilin fotosunu Neden göremiyoruz katili gösterin masum kadını değil

4
0
yanıtYanıtla
iee:

aynen

yanıt0
yanıt0
sanli urfali türkmen 63:

onun hakki idam dir, idamdan baska cezasi yoktur bir cocugu hem yetim birakti hemde ömür boyunca piskolojisini bozdu allah hem bu dünyada hem äbür dünyada belasini versin . ne olursa olsun ister kadin fahiselik yapsin ne yaparsa yapsun kimsenin kimseye ceza vermek hükmünde degil allahtan baska öyle olsa bile öbür dünyada zaten cezasi belidir yani sen kimsin cocugun gözü önünde bir insani öldürüyorsun sana bu hakki kim verdi, kendine bu hakki aldinsa senin hakkinda ölümdür bu dünyada hakkin kalmadi

2
0
yanıtYanıtla
öööjjöööö:

hakim bey takıma ve tıraşa aldanma. . . davayı uzatıpda vergilerimizi boşa harcama. . .

1
0
yanıtYanıtla
ahmet:

bu alçağın hakkı idamdır. gerisi laf ü güzaf ve taltif tir.

1
0
yanıtYanıtla
Osman:

Allah Aşkına Bunun Kalemi kırılsın dar ağacında salamalı

0
0
yanıtYanıtla
Kader:

Dilerim en büyük cezayı alır idam etseler bu onun için kurtuluş olur çeke çeke gebersin şerefsiz

0
0
yanıtYanıtla
Gülsüm harmancıoğlu:

Böyle babaların babalık hakkının kullanılmasına yasal olarak devlet izin vermesin çünkü psikolojik olarak çocuğunun da katili çocuğunu korumaya çalışan birisi zaten onu düşünse annesini hemde çocuğun gözü önünde böyle katlederek onu hem annesiz hem babasız bırakamaz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title