Haberler

Ceren Özdemir'in ölümüyle ilgili dehşete düşüren detayı rektör açıkladı: Bıçak, çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş

Güncelleme:

Ordu'da, evinin önünde bir saldırgan tarafından bıçaklanan 20 yaşındaki Ceren Özdemir, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ordu Üniversitesi Rektörü Akdoğan, "Doktorumuzun anlattığına göre çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş bıçak" dedi.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde meydana geldi. Balerin Ceren Özdemir, antrenman sonrası geldiği evinin önünde kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan genç kız, kanlar içerisinde yığıldı. Saldırgan kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Özdemir, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Özdemir, hastanede hayatını kaybetti. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi Özdemir'in ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Ceren Özdemir'in ölümüyle ilgili dehşete düşüren detayı Rektör Akdoğan açıkladı: Bıçak, çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş

DOKTORDAN AÇIKLAMA

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur, saat 19:50 sıralarında Ceren Özdemir'in yaralı olarak hastanelerine geldiğini belirterek "Göğsünde ve karnında kesici ve delici alet yaralanması vardı. Acil serviste gerekli müdahaleyi yaptık. Ameliyathaneye alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kızımızı kurtaramadık. Üzgünüz" dedi.

REKTÖR AKDOĞAN: BIÇAK ÇOCUĞUMUZUN KALBİNİ İKİYE BÖLMÜŞ

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Özdemir'in ölümüne ilişkin açıklama yaptı. Ceren Özdemir'in, ailesine başsağlığı dileyen Akdoğan, "Devletimiz, yetkililerimiz bu katili, haini, caniyi inşallah en kısa sürede bulacak ve Türk adaletinin, Türk hukukunun önüne inşallah çıkaracaklar. Bundan hiç şüphem yok" diye konuştu.

Hastane yetkililerinden bilgi alan Akdoğan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, olayı öğrenince Tıp Fakültesi dekan yardımcısını arayarak gerekli müdahalelerin acil yapılması yönünde talimat verdiğini ve zaten tüm doktorların anında intikal ettiğini söyledi.

Ceren Özdemir'in ölümüyle ilgili dehşete düşüren detayı Rektör Akdoğan açıkladı: Bıçak, çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüşProf. Dr. Ali Akdoğan

Akdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Doktorumuzun anlattığına göre çocuğumuz göğsünden ön taraftan, kalbin sağ yanından muhtemelen büyük bir bıçakla yaralanmış. Çünkü doktorumuzun anlattığına göre çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş bıçak. Vücudun ana damarını kesmiş ve karaciğere de saplanan büyük bir facia. Doktorlarımız ellerinden gelen bütün çabayı ortaya koymuşlar. Zaten çocuğumuz gelene kadar kan kaybetmiş. Aldığım bilgiye göre okulundan çıkıyor, evine gelirken bir yere uğruyor. Oradan eve gelince zile basıyor ve yukarıdan ablası anahtarı atıyor. O ara biraz geç kalınca ablası aşağı indiğinde bakıyor ki evladımız kan içinde yatıyor. Burada tıbbi anlamda sağ olsun doktorlarımız tüm tıbbi müdahaleleri yapmalarına rağmen evladımızı ne yazık ki kaybettik."

Ceren Özdemir'in ölümüyle ilgili dehşete düşüren detayı Rektör Akdoğan açıkladı: Bıçak, çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş

OKULUNDA TÖREN YAPILACAK

Ordu Üniversitesi Ceren Özdemir için üniversitede tören düzenleyecek. Üniversite törenle ilgili öğrencilere ve personeline şu mesajı gönderdi:

"Üniversitemiz Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'in vefatı nedeniy 04.12.2019 saat 10.00'da Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi önünde tören düzenlenecektir"

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Rektör Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (30)

aslanbey:

ne yapsın bu kızın babası abisi gelde katil olma şu ülkede

119
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Kısasta hayat vardır...nokta...

97
1
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

insan öldürmek ne kadar basitleşti. Allah sonumuzu hayr etsin.

86
4
yanıtYanıtla
Reis:

tekerlek bursalimisin

yanıt1
yanıt54
UTANGAÇ:

SABAH EVDEN ÇIKIYORSUN VE EVE GELİRKEN BICAKLANIYORSUN. . HİÇ YERE YOK YERE DEVLET BÜYÜLERİ DE HER ZAMAN Kİ GİBİ KÜRSÜDEN TEPKİ GÖSTERSİN UTANIYORUM ARTIK. .

83
4
yanıtYanıtla
Seko:

Yeter artık yeter kanun çıkarmak bu kadar zor mu bıçakla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırak döv serbest bırak yağmala serbest bırak trafiği birbirine kat serbest bırak nedir bu rezalet neden bunları engelleyecek doğru düzgün kanun vs çıkarmıyorsunuz illaki sizin çoluğunuza çocuğunuza olunca mı çıkacak bu kanunlar yazık ya ülke ne hale geldi

45
0
yanıtYanıtla
ceza99:

cezalar ağır olmadığını biliyor suç işliyorlar çıkınca başkasına yapacak aynısını sonra bir daha çıkacak bir başkasına yapacak

45
0
yanıtYanıtla
BAKIŞ AÇISI:

''Benim inandığım sistemde, sabah bir masumun öldürüldüğünü duyarsanız, akşam darağacında sallanan birini görürsünüz. '' (NFK)

37
1
yanıtYanıtla
Reis:

ülke texas ceza yok adalet yok bu kacinci kadin cinayeti cehalet diz boyu nefret diz boyu toplum olarak delirdik vesselam

34
3
yanıtYanıtla
adalı:

5 Yıl sonra iyi halden çıkar kansız.

30
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title