Haberler

Trump'la Yasak Aşk Yaşadığı Konuşulan Danışman İstifa Kararı Aldı

Güncelleme:

Donald Trump'la yasak aşk yaşadığı konuşulan yakın danışmanlarından 29 yaşındaki eski model Hope Hicks, hakkında çıkan iddialar sonrası istifa kararı aldı.

Beyaz Saray, Başkan Donald Trump'ın yakın danışmanlarından İletişim Direktörü Hope Hicks'in istifa kararı aldığını ve önümüzdeki birkaç hafta içinde bu görevden ayrılacağını açıkladı.

TRUMP, YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Başkan Trump'ın en uzun süre birlikte çalıştığı kişilerden biri olan 29 yaşındaki eski model Hope Hicks, ağustos ayında Anthony Scaramucci'nin istifasından sonra Beyaz Saray'ın iletişim direktörlüğü görevine getirilmişti. Trump, Hicks'in istifasına ilişkin yazılı açıklamasında "Hope mükemmel biri ve son üç yılda çok güzel işler yaptı. Zeki, düşünceli ve muhteşem bir kişi. Onu özleyeceğim. Önüne çıkan farklı fırsatları değerlendirmek istediğini bana söylediğinde anlayışla karşıladım. Eminim gelecekte yeniden birlikte çalışacağız" dedi.

TRUMP'A BEYAZ YALANLAR SÖYLÜYORMUŞ

Hicks'in istifası ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi'ne, Rusya'nın ABD seçimlerine müdahalesi ile ilgili verdiği ifadenin ardından geldi. Amerikan medyası Hicks'in komiteye verdiği ifadede, ABD Başkanı Trump'a arada sırada 'beyaz yalanlar' söylediğini duyurmuştu. Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, Hicks'in istifa kararının komiteye verdiği ifade ile ilgili olmadığını savundu.

Trump'la Yasak Aşk Yaşadığı Konuşulan Danışman İstifa Etti

Trump'la Yasak Aşk Yaşadığı Konuşulan Danışman İstifa Etti

Trump'la Yasak Aşk Yaşadığı Konuşulan Danışman İstifa Etti

Trump'la Yasak Aşk Yaşadığı Konuşulan Danışman İstifa Etti

Trump'la Yasak Aşk Yaşadığı Konuşulan Danışman İstifa Etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Beyaz Saray Cinsellik Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

ADNAN:

trump ağzının tadını biliyor

11
0
yanıtYanıtla
REALİST:

because bear :)

yanıt1
yanıt1
HOCAEFENDİ:

bende bu abd dışişleri bakanı varya neurter miydi neydi o kadına hastayım :)

4
3
yanıtYanıtla
Kirköy Köyü Başkanı:

Danışman arıyordum ben de. Asgari ücret SGK Full akbil. Yemek yok sefer tası veya cepten. Ara görüşelim.

6
1
yanıtYanıtla
Dervish:

Kadın super!

2
2
yanıtYanıtla
HOYRAT:

vay kezbanlar vay bakında kadın görün :p

1
2
yanıtYanıtla
SELİM:

Senin kezban dediklerin anan bacın terbiyesiz bunun gibimi olsunlar istiyorsun.

yanıt2
yanıt0
CONI:

abi su bak bu kadin birakilir mi be

2
0
yanıtYanıtla
angaralı:

vermiş geçmiş nedir problem gardaşş? danışman olmuş ne danışıyosa danışmış bitmiş. . tek seferlik danışman. . .

1
1
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

SASIRMADIM UMULUR. . . Bilmem BASKANIN DAHA KAC UCKUR MACERASI DESIFRE OLACAK. . ??

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title