Haberler

İstanbul'un göbeğinde dehşet! Siparişe gelen kurye yaşlı kadını boğarak öldürdü

Güncelleme:

Bakırköy'deki evinde tek başına yaşına yaşayan ve koronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkması yasaklanan 79 yaşındaki kadın, market siparişini getiren kurye tarafından ayakkabı bağcığı ile boğularak öldürüldü.

Bakırköy'de tek başına yaşayan ve koronavirüs önlemleri nedeniyle sokağa çıkması yasaklanan 79 yaşındaki Meral Ahmetoğlu, market siparişini getiren kurye tarafından öldürüldü. Yaşlı kadını ayakkabı bağcığı ile boğarak öldüren zanlı, cinayeti 8 TL'lik bir borç yüzünden işlediğini itiraf etti.

AYAKKABI BAĞCIĞI İLE BOĞDU

Geçen hafta Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'ndetek başına yaşayan ve koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkamayan 79 yaşındaki Meral Ahmetoğlu, birtakım ihtiyaçları için markete telefon açtı. Siparişi getiren kurye Recep Y. ile yaşlı kadın arasında para üstü nedeniyle tartışma çıktı.

İstanbul'un göbeğinde dehşet! Siparişe gelen kurye yaşlı kadını boğarak öldürdü

Recep Y, yaşlı kadından önceki alışverişinden kalan 8 lirayı istedi. Meral Ahmetoğlu parayı vermeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Recep Y. yaşlı kadını ayakkabı bağcığı ile boğarak öldürdükten sona cep telefonunu alarak kaçtı. Yaşlı kadının cansız bedeni annesine ulaşamayınca eve gelen kızı tarafından bulundu.

''8 TL BORCUNU VERMEYİNCE SİNİRLENDİM''

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ve Bakırköy Asayiş Büro Amirliği, kamera kayıtlarından eve gelen kuryenin kimliğini tespit etti. Gözaltına alınan kurye Recep Y.'nin ilk ifadesinde; "Daha önceki siparişten 8 lira borcu vardı. Söyledim vermedi. Sinirlendim. Aramızda tartışma çıktı. Arbede sırasında hayatını kaybetti" dediği iddia edildi. Recep Y.'nin Meral Ahmetoğlu'nun evinden aldığı cep telefonunu da sattığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Bakırköy Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (59)

Salih ersanoglu:

Seneye çıkar topluma döner , taksicilik yapar baska birine saldırır, 3 ay yatar sonra cıkar birine tecavuz eder oyle gider burası türkiye malesef

50
5
yanıtYanıtla
HADE LEN:

Biz senle aynı türkiye de yaşamıyoruz kardeş, yiyorsa çık dışarı bir suç işle de bak ne oluyor gör

yanıt2
yanıt8
erdem usluer:

daha yeni af gelmedi mi

yanıt2
yanıt0
bilge kaan:

taksiciler sana bir şey mi yaptı?

yanıt0
yanıt3
ALPASLAN:

Ben biliyorum ki alnını teri helal kazancının peşinde kosar taksici esnafı sayın salih bey her meslekte olduğu gibi taksici esnafının da içinden çıkabilicek çürük elmalar vardır. Bu sizin tüm taksicileri zan altında bırakarak yaptığınız yorumu kınıyorum. hangi meslekle uğraşıyorsunuz bilmiyorum ama görevini kötüye kullanan rüşvet yiyen memurlar yokmudur.

yanıt0
yanıt0
ziyaa:

Şerefsiz...

38
0
yanıtYanıtla
Metin:

Ah diziler ah pat pat adam öldürülüyor dizide ama polis savcı yok adam boğuluyor parçalanıyor kesilip yakılıyor ama polis yok gençlerde bu boyl3 acak zannediyor çocuklar onun bi dizi olduğunu unutuyor

20
10
yanıtYanıtla
Kibar Adam:

Allah senin belani versin, nasil kiydin o güzel insanimizsa. Allah seni yasiyarak hergün öldürsün....AMIN

21
1
yanıtYanıtla
barış:

şimdi daha iyi anlıyoruz bu virüsün neden insanları bulduğunu bu gibi zulümler yapıldıkça bizi daha çok şeyler bekliyor

18
0
yanıtYanıtla
Bir bilen.:

Televizyon dizileri ve sabah kadın programları kadınları ve erkekleri bu hale getirdi. Yoksa başka bir sebep göremiyorum.

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title