Haberler

Atakan Kayalar kimdir? Atakan Kayalar nereli? Atakan Kayalar doğum tarihi, annesi

Güncelleme:

Atakan Kayalar annesi kim? Beş ayda okuduğu 250 kitapla sosyal medyanın gündemine gelen Atakan Kayalar, henüz 10 yaşında. Felsefe ve tarih alanında sayısız kitap okudu. Önemli eserlerin başında yer alan Nutuk'u da okuduğunu dile getiren Atakan Kayalar kimdir, kaç yaşında?

Atakan Kayalar nereli merak ediliyor. Kristal çocuk olarak anılan ve filozof ön ismi ile medyada yer bulan Atakan indigo çocuk mu sorusu da araştırılıyor. İlerde psikiyatr olmayı heedeflediğini açıkladı. Atakan Kayalar ailesi, hayatı haberimizde...

ATAKAN KAYALAR KİMDİR?

Kitapevinde bir video ile ilk olarak sosyal medyada popüler olan Kayalar, ardından TV ekranlarında göründü. Atakan Kayalar, 2010 yılında doğdu, 10 yaşında ve 5. sınıf öğrencisi. İstanbul'da yaşıyor, Avcılar Mustafa Kemal Paşa Orta Okulunda eğitim görüyor.

Atakan Kayalar kimdir? Atakan Kayalar nereli? Atakan Kayalar doğum tarihi, annesi

Zamanının büyük bölümünü kitaplarla geçirse de Atakan, satranç, tavla ve dama gibi oyunlara ilgi duyuyor. İlerleyen dönemde psikiyatr olup down sendromu, otizm gibi hastalıkların tedavisini bulmayı istiyor. Anne Hülya Kayalar'ın açıklamasına göre, Atakan 1.5 yaşında olağanüstü konuşmaya başladı. Minik Kayalar ise yaklaşık 1 yıldır kitaplarla yakın ilişki içinde olduğunu belirterek 6 ayda 250 kitap bitirdiğini açıkladı.

Atakan Kayalar kimdir? Atakan Kayalar nereli? Atakan Kayalar doğum tarihi, annesiAnne Hülya Kayalar

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (82)

1234:

ne abarttınız be okumuştur eyvallah ama annesine babasına tavır davranışlarını izleyip halen eee akıllı çocuk davranışları garip olacak diyen var mı. . bildiğin şımarık ya

67
17
yanıtYanıtla
ahmet mehmet:

ortazekalılar anlayamaz bu çocuğu

yanıt20
yanıt54
Kerpetenali:

Bizim ülkemizde bu çocukta iş var bu fidanı agaç yaş iken yönlendirilmeli elinden tutulmalı ülkeye kazandırılmalı diyen yok iken 10 yasında diye kendini ustun gorup eleştiri yapanlar sorum size eger 10 yasında ise neden kucuk gördügün insana eleştiri yagmuru yapıyorsun? Hani senin muhattabın olamayacak yaştaydı?bu cocuk senin yasına buyurken sen dalga geçtıgın 10 yaşa iniyorsun.

yanıt1
yanıt0
murtaza:

fasa fiso

41
16
yanıtYanıtla
ahmet mehmet:

senin gibi olmadığı için mi fasa fiso?? cahil!!

yanıt10
yanıt29
Azize muslular:

Fazla abaltmayin benim çocuğumda 300 Kitap okuyor bu cucuok böyle büyürse ukala kibirli kimseyi beğenmeyen biri olur ne yani sadece tek kişilik sınıf neymiş şimdiden berli bencil annesine babasına ne ohareketler çekil sen otur demeler

26
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ben Sana Vali olamazsın demedim. ''Adam'' Olamazsın dedim. hikayesi gibi olmasın

31
2
yanıtYanıtla
Hgdsa:

tam yerinde bir laf

yanıt7
yanıt0
Adınızı Yazın:

herşeyiyle mükemel sahip çıkılması gerekiyor çok özel bir çocuk milyar da 1

7
22
yanıtYanıtla
cenkk:

her çocuk özeldir. kıymetini bilene. . .

yanıt7
yanıt1
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title