Haberler

Artvin Bu Zipline Binmek Cesaret İster Hd

Bu zipline binmek cesaret isterARTVİN'de Borçka baraj gölünün iki yakası arasına kurulan ve 385 metre uzunluğu ile bölgenin en uzun hattı olan zipline binmek cesaret istiyor.

Bu zipline binmek cesaret ister

ARTVİN'de Borçka baraj gölünün iki yakası arasına kurulan ve 385 metre uzunluğu ile bölgenin en uzun hattı olan zipline binmek cesaret istiyor. Yerli-yabancı turistlerin ilgisini de çeken ziplene binenler heyecan ve korkuyu bir arada yaşarken, yaşanan adrenalinin tarifsiz olduğunu belirtti.

Artvin- Borçka karayolunun yaklaşık 15'inci kilometresinde Artvin Belediyesi Marina Sosyal Tesisleri ile Merkez ilçeye bağlı Erenler Köyü arasındaki Borçka Baraj gölü üzerine çelik halat gerilerek bölgeyi ziyarete gelenlere zipline heyecanı yaşatılıyor. Bölgeye gelen yerli ve yancı turistlerin yanı sıra adrenalin tutkunları, emniyet kemeri takarak, baraj gölü üzerinde 385 metre uzunluğunda ve yüksekliği 35 metreyi bulan hatlara yaşadığı heyecanı doruğa ulaşıyor. Bölgede ilgi odağı olan ziplene binenler heyecan ve korkuyu bir arada yaşarken, yaşanan adrenalinin tarifsiz olduğunu anlattı.

'ARTVİN'İ UÇURACAĞIZ' SÖYLEMİNE KATKI

Baraj gölü üzerine kurulu zipline işletmesi sahibi Muhammet Çakıcı (32), Artvin halkını uçurmak için böyle bir proje geliştirdiklerini ifade etti. Çakıcı, 'Avrupa'nın ve ülkemizin farklı bölgelerinde gördüğü sistemi değiştirerek barajlar şehri olan Artvin'e özgü bir şekilde tasarlamak istedik. Artvin Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe'nin de 'Artvin'i uçuracağız' söylemine katkı olsun diye böyle bir proje geliştirdikö dedi.

'İNSANLAR SIRAYA GİRİYOR'

Zipline ile göl üzerinde güvenli bir şekilde muhteşem doğanın keyfinin çıkarıldığını kaydeden Çakıcı, 'Buraya gelen misafirlerimize bu heyecanı yaşatmak için uğraşıyoruz. 'Böyle bir güzel doğayı değerlendirelim' dedik. Avrupa'da normalde dağdan dağa zipline yapılıyor. Çoruh Zipline'de ise gölün üzerinde huzurlu bir şekilde yeşil doğamızı seyretme imkanı buluyorsunuz. Her kesimden insan geliyor yerli, yabancı turistler ilgi yoğun. İlk zamanları insanlar biraz korkuyordu. Ama insanlar güvenli olduğunu anlayınca şuanda insanlar sıraya giriyorö diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marina Borçka Artvin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title