Haberler

Arto, sürekli Şeyma Subaşı'yı eleştiren Demet Akalın'a sert çıktı: Başına bir şey gelirse sorumlusu sensin

Güncelleme:

Şarkıcı Arto, geçtiğimiz günlerde İtalyan mutfağını beğendiği için Şeyma Subaşı'yı eleştiren Demet Akalın'a çektiği video ile sitem etti. Arto, Şeyma'ya bir şey olduğunda suçlusunun Demet Akalın olduğunu bile söyledi.

Demet Akalın, yıldızının uyuşmadığı Şeyma Subaşı'yı İtalyan mutfağını sevdiğini söylediği için "Ağzının tadını bilsen burnunun b.konu yersin" diyerek eleştirdi. Akalın'a Subaşı'nda bir cevap gelmezken en sert eleştiri şarkıcı Arto'dan geldi.

"ŞEYMA'NIN BAŞINA BİR ŞEY GELİRSE SORUMLUSU SENSİN"

Akalın'ın Subaşı'yı eleştirmesiyle küplere binen Arto, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak şunları söyledi: "Donuna kadar İtalyansın ama Şeyma'yı milliyetçilik üzerinden linç ettiriyorsun. Kızın başına bir şey gelse bunun sorumlusu sensin! Biz o pahalı İtalyan markaları senin sayende öğrendik, Şeyma'dan değil!"

NE OLMUŞTU?

Sevgilisiyle karantinada olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde YouTube'dan yayınladığı videosunda İtalyan mutfağının dünyanın en iyisi olduğunu söyleyerek "İtalyan mutfağı asla kıyaslanamaz. En iyi ürünlere sahip" dedi. Demet Akalın da Subaşı'nın bu sözlerinin üzerine "Ağzının tadını bilsen burnunun b.kunu yerdin" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Subaşı Arto Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

KUZEYİN UŞAĞI:

birbirinizden betersiniz, al birini, vur ötekine.

18
0
yanıtYanıtla
Avni:

kanka selam vermemişsin

yanıt1
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

AVNİ selamun aleyküm kardeş hayırlı ramazanlar. kal sağlıcakla ailenle beraber.

yanıt0
yanıt0
Avni:

sağol.kuzeyin uşağı.sanada hayırlı ramazanlar.

yanıt0
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

kardeş, teşekkürler, saygılarımla. .

yanıt0
yanıt0
hayat:

allah belanızı versin inşallah hepinizin

9
2
yanıtYanıtla
Avni:

mrb.hayat hanım.

yanıt1
yanıt2
Avni:

hayat sen yenisine burda la.yaş kaç.

yanıt1
yanıt1
Adinizi yazin:

Avni abazaliginmi tuttu nerde yorumlar gorsem birine yuruyorsun.

yanıt0
yanıt0
doğruya doğru:

arto haklı helal olsun arto

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title