Haberler

ABD'li yıldız Kim Kardashian, iddialı mayokinisi ile dikkatleri üzerine çekti

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündem olan ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian, Meksika'ya tatile gitti. Cabo San Lucas sahilinde görüntülenen 39 yaşındaki yıldız, iddialı mayokinisi ile dikkatleri üzerine çekti.

Meksika'da tatil yapan ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian'ın, geceliği 7 bin dolar (41 bin TL) olan otelde konakladığı öğrenildi.

157 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık magazin gündemine gelen Kim Kardashian, Meksika'ya tatile gitti.

ABD'li yıldız Kim Kardashian, iddialı mayokinisi ile dikkatleri üzerine çekti

İDDİALI MAYOKİNİSİ İLE DİKKAT ÇEKTİ

Cabo San Lucas sahilinde görüntülenen 39 yaşındaki yıldız, iddialı mayokinisi ile dikkatleri üzerine çekti. Bronz mayokini, altın sarısı takılar ve siyah güneş gözlüğü tercih eden Kardashian, kıvrımlarını sergiledi.

ABD'li yıldız Kim Kardashian, iddialı mayokinisi ile dikkatleri üzerine çekti

Örgülü saçlarının bozulmamasına dikkat eden ABD'li yıldız, kıyıda serinledi. Kardashian'ın geceliği 7 bin dolar (41 bin TL) olan bir otelde konakladığı öğrenildi.

ABD'li yıldız Kim Kardashian, iddialı mayokinisi ile dikkatleri üzerine çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Kim Kardashian Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

Kokoo:

Her fırsatta Türkiye''ye ve Türk milletine olan nefretini kusan birini hala övüyorsunuz yazık size beee

14
2
yanıtYanıtla
10 dakika:

Tipe bak ya bu ne la arkasinda bidon taşıyor gibi . Buna hayran olan gercekten varmi.

11
1
yanıtYanıtla
YAVUZ50:

merdiven 40 a gelmiş, bu güne kadar insanlık adına ne yaptın gıı

9
0
yanıtYanıtla
Oguz:

40 yaşındaki kadın Amerika gibidir. Teknik açıdan mükemmeldir.

5
4
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU:

BİLDİĞİN DİBEK TAŞI. . .

6
1
yanıtYanıtla
SVG:

bu kadının neresini beğeniyorlar anlamıyorum boyu 1. 58 kalca göğüs desen estetik yapılarak o hale gelmiş eee sanatçı değil üretken değil topluma bir yararı yok yeteneği yok yani hayran olunacak neyi var allah aşkına

6
0
yanıtYanıtla
MENER:

Buradan ilan ediyorum; İĞRENÇ bir kadın. Bunu kim beğeniyor ise bir doktıra görünsün. Ucube bu.

6
0
yanıtYanıtla
YAVUZ50:

dünyada yaşamak sadece kendi saltanatını sürdürmek için herşey vebah olmaz, şimdi üzerinde gezdiğimiz bu toprağın altıda VAR.

4
2
yanıtYanıtla
BAHTİYAR50:

ne olursan ol yinede geeellll, mevlana cellaledin tövbe ett şeytanın yolunda ateş var sonunda.

yanıt2
yanıt0
YAVUZ50:

illede edep illaki edep hâya nerde ahlaki edepsizlik hat sahfada

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title