Haberler

Venezuella Güzeli Luna Ramos, Tavus Kuşu Gelinliğiyle Büyüledi

Türkiye'de İlk Kez Düzenlenen Gelinlik Fuarı, Evlenecek Çiftler ve Vatandaşların Yoğun İlgisiyle Karşılanırken, Pırlanta Taşlarla Süslenmiş 200 Bin YTL Değerindeki Tavus Kuşu Gelinliğini İse Venezuella 2007 Güzeli Luna Ramos Giydi.

Türkiye'de ilk kez düzenlenen gelinlik fuarı, evlenecek çiftler ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanırken, pırlanta taşlarla süslenmiş 200 bin YTL değerindeki tavus kuşu gelinliğini ise Venezuella 2007 güzeli Luna Ramos giydi.

İstanbul Gelinlik Sanayicileri ve İthalatçıları Derneği (İSGEİD) tarafından düzenlenen 1. Ulusal Gelinlik Fuarı, 10-13 Nisan'da Feshane Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Organizasyonunu Patika Fuarcılık'ın yaptığı fuar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Ticaret Odası tarafından da desteklendi. 3 bin metrekare alanda gerçekleşen fuara 45 gelinlik firması katılırken, çok sayıda manken görev aldı. Fuar boyunca günün hemen her saati defile ve gösterilerin yer aldığı Feshane'de, Mısır'a has yöresel dans ise izleyicilerin başını döndürdü.

Venezuella 2007 güzeli Luna Ramos'un giydiği dünyanın en pahalı tavus kuşu gelinliği fuara damgasını vurdu. Ramos'u ve üzerindeki gelinliği hayranlıkla izleyen yerli ve yabancı vatandaşlar, 200 bin YTL değerindeki gelinliği görebilmek için birbirleriyle yarıştı. Sev&Al Gelinlik firması, tavus kuşu gelinlik için 130 bin Swarovski, 226 bin adet payet ve toplam 1 milyon tane boncuk ve inci kullandı. İşlemelerin yaklaşık 3.5 ay sürdüğü ve 12 kişilik bir ekibin gece gündüz çalıştığı belirtildi.

Fuarda dikkat çeken başka bir unsur ise Tanura dansı oldu. Mısır'ın dünyada tek Tanura Dansı ustası Al Guhamy, dansı ile akıllarda kalacak bir gösteri sundu. Semazenler gibi dönen ancak üzerinde rengarenk kıyafetin bulunduğu Guhamy, dans sırasında el çabukluğuyla ilginç gösteriler de yaptı.

İstanbul'daki gelinlik ve abiye toptancılarının sesini uluslararası platformda duyurmak amacıyla Feshane Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Wedist'08 fuarını çok sayıda yerli ve yabancı vatandaş izledi.

(CİN-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title